joi, 28 februarie 2013

Tentatia zilei: Denim Shirt

Nu am nici o camasa de blugi in toata garderoba. Nu mi se pare foarte usor de purtat/ asortat asa ca mereu am stat departe de ele. De ceva timp am format o mica obsesie pentru ele si acum sunt in cautarea camasii de blugi perfecte.
Pozele de mai jos sunt "furate" de pe lookbook.nu.
Doar mie mi se par chic?






Have fun!

marți, 26 februarie 2013

Favoritele lunii: FEBRUARIE 2013

Desi este cea mai scurta luna din an, mi s-a parut ca Februarie nu mai vrea sa se termine odata.
Abia am asteptat sa vina primavara, sa se incalzeasca afara  si bineinteles sa va arat produsele mele favorite pentru luna care aproape a trecut.
TADAAAM! Acestea sunt  produsele favorite ale lunii:


Si acum pe rand:

Am adorat si luna aceasta gelul de dus Cafea din Brazilia de la Yves Rocher. Avand in vedere ca nu beau cafea si nici nu imi place gustul ei, nu imi explic mica obsesie pentru acest gel de dus. Oricum, imi place place place!
Crema de corp cea mai folosita este aceasta Planet Spa Indulgence de care nu ma mai satur.
Are rost sa spun ce delicioase sunt aceste produse folosite in aceeasi zi?


Pentru maini si picioare am abuzat de aceasta crema Planet Spa cu unt de Shea african care e extrem de hidratanta . Singurul lucru care nu imi place la ea e mirosul insa asta nu ma impiedica sa o folosesc.

Acest balsam pentru par cu ulei de argan m-a impresionat de la prima utilizare. Ador mirosul lui, consistenta si mai ales efectul pe care-l are asupra podoabei mele capilare.


Mi-am schimbat deodorantul si bine am facut! Acesta, Nivea double effect ,miroase mult mult mult mai bine decat cel pe care-l foloseam inainte.
Parfumul care mi-a placut luna aceasta este Pretty Fabulous pe care il folosesc zilnic de cand l-am cumparat si deja lipseste un sfert din el.


Ca si produse de makeup, mentionez doar doua: paleta de 32de farduri in nuante calde de la elf si iluminatorul Essence in nuanta Bella's secret. Imi plac foarte tare ambele si se integreaza perfect in rutina mea zilnica.


Daca tot ziceam de machiaj mai sus, m-am gandit ca e corect sa vorbesc si despre produsul cu care indepartez machiajul: laptele demachiant Optimals de la Oriflame. Ma inteleg foarte bine cu el, este prietenul meu de nadejde.


Doar atat cat se vede mi-a mai ramas din balsamul de buze Essence. Acesta e produsul spre care ma indrept toata ziua buna ziua.


Nu puteam sa nu mentionez ojele care m-au cucerit luna aceasta: China Glaze- It's a trap-eze si Essence-grey-y to be here . Topcoatul Essence nu este ceva deosebit insa il folosesc de fiecare data cand imi fac manichiura si m-am gandit ca merita si el mentionat.

Random favorites:


Colierul pe care l-am primit de la prietenul meu cand am fost in concediu. Imi aduce aminte de mare, de soare de vacanta si imi place sa il port chiar daca nu e chiar in ton cu sezonul.


Cea mai purtata geanta este aceasta de la Avon pe care am purtat-o in fiecare zi. Eu am o parere destul de buna despre gentile Avon...pe aceasta o am de multe luni,o port des si inca arata bine.


Serialul care m-a tinut treaza pana noaptea tarziu este 90210 . Imi place foarte tare si abia astept episoadele noi.




Melodia lunii este P!nk- Just give me a reason. O ador si o ascult non-stop!



Pentru mine, acestea au fost favoritele lunii. Pentru voi?











Have fun!

luni, 25 februarie 2013

Haul: Oje minunate

Saptamana trecuta a fost saptamana ojelor...Mi-am marit colectia cu 4 oje frumoase asa ca m-am gandit sa vi le arat si voua.


Prima si cea mai asteptata oja este China Glaze- It's a trap-eze! . Am comandat-o de pe https://www.facebook.com/Beauty.In.The.Bottle  si a costat 28 de lei + 7 lei transport. I-a trebuit cam o saptamana sa ajunga la mine  insa atunci cand am primit-o am fost foarte fericita.Am purtat-o deja si i-am facut si poze care o sa apara intr-un NOTD in curand.




Apoi, dintr-un alt magazin online am cumparat 3 oje Essence : "grey-t to be here", "english rose" si "time for romance" . Imi plac toate trei insa cred ca prima e preferata mea. Acestea au costat in jur de 8 lei fiecare si cu siguranta au meritat banii si o sa imi mai cumpar si alte nuante.









Have fun!

vineri, 22 februarie 2013

Review: Crema de corp Planet Spa Indulgence

 Azi m-am gandit sa va spun cateva cuvinte despre crema de corp din gama Planet Spa Indulgence cu unt de shea si trufe de ciocolata.
Am cumparat aceasta crema de corp atunci cand a aparut; m-a atras atat mirosul paginii parfumate cat si descrierea pe care aceasta crema o avea.


Imi place ambalajul cremei, arata elegant, insa adevatul miracol s-a produs atunci cand am deschis capacul cremei si "m-a lovit in nas" un miros divin de ciocolata. Pot sa spun ca intre noi a fost dragoste la prima mirosire. Partea si mai buna este ca mirosul persista destul de mult timp dupa aplicarea cremei.



Are textura unui souffle de corp, hidrateaza foarte bine si intra  repede in piele. Totusi, mi s-a intamplat de cateva ori sa ma grabesc tare si crema nu  a apucat sa intre de tot in piele asa ca atunci cand m-am imbracat am ramas cu niste dungi albe pe haine (negre).
Culoarea cremei este una maro-aurie si nu contine particule de sclipici insa da pielii o sclipire aurie care mie imi place foarte tare. Acum o folosesc doar la "ocazii speciale" deoarece am alte creme pe care vreau sa le consum.
Pot sa spun tare si raspicat ca este crema mea de corp preferata si atata timp cat o sa o gasesc, o sa o cumpar. 






Have fun!

miercuri, 20 februarie 2013

SOTD: "Just give me a reason"

Daca v-ati uitat peste primele mele postari, cu siguranta stiti cat de mult imi place P!nk.
Melodia zilei este "Just give me a reason" , o melodie superba cu un videoclip foarte dragut.
Enjoy!





Va place?




Have fun!

Tentatia zilei: Midi Rings

In ultimele zile am fost obsedata de acest gen de inele. Habar nu am cum se numesc in romana si nici unde sa le gasesc. Daca stiti un site romanesc de unde le pot cumpara, va rog sa-mi lasati linkul in sectiunea de comentarii.
Nu-i asa ca sunt adorabile?







Have fun!

marți, 19 februarie 2013

Haul: Avon 3/2013

Am primat azi, dupa lungi asteptari, comanda Avon. Mi-am cumparat cateva lucruri insa nu sunt 100 % multumita de ce am primit.
Poza de grup:


Si acum pe rand:
  • balsam cu ulei de argan pentru toate tipurile de par- miroase placut si am auzit multe lucruri bune despre el asa ca a trebuit sa fie al meu.

  • lotiune tonica revitalizanta Solutions-se presupune ca trebuie sa catifeleze, improspateza si energizeze pielea indepartand chiar si ultimele urme de impuritati sau machiaj. Sa vedem cate face din aceasta lista lunga de promisiuni.

  • mi-am cumparat si o oja portocalie( pentru ca nu am avut oja portocalie pana acum) din gama ColorTrend in nuanta Tropical. Imi place cum arata in sticluta.

  • din oferta demo pentru reprezentanti mi-am cumparat apa de toaleta Pretty Fabulous care miroase fabulos. Are un miros dulce dulce dulce. Pana acum tare imi place.

  • tot din oferta demo mi-am cumparat si acest set de bijuterii Colette- de aici incepe dezamagirea mea. Colierul e dragut si finut insa cerceii i-am primit gata rupti. Urat!

  • si ultimul produs dezamagire partiala este colierul Arezzo.Eu mi l-am imagint o idee mai discret dar nu...este BUUUM!  chiar in ochii tai  si nu neaparat in sensul bun. Nu-i oribil, o sa il port cu siguranta insa nu imi place asa tare cum m-am asteptat.

Asta e tot, o sa revin cu pareri bine conturate dupa ce o sa folosesc produsele o perioada mai indelungata.
Pe voi ce v-a tentat din C3?












Have fun!

luni, 18 februarie 2013

Tag: Would you Rather... (non beauty )

Am vazut mai multe clipuri pe youtube cu acest tag  si mi-a placut asa ca l-am tradus (cum am stiut) si l-am completat. Este un tag destul de interesant si oricine doreste poate sa-l preia.Enjoy!





1.Ai prefera sa gasesti iubirea adevarata sau 10 milione $ ?
Evident, as prefera sa gasesc iubirea adevarata. Ce rost ar avea banii daca nu as avea cu cine sa ma bucur de ei?
2.Ai prefera mai degraba sa fii bogat si urat sau frumos si sarac?
 Cred ca as prefera sa fiu frumoasa si saraca.
3.Ai prefera sa fii prins cantand in oglinda sau spionand iubitul/iubita?
Nu am obiceiul sa "spionez" dar oricum, as prefera sa fiu prinsa cantand in oglinda.
4.Ai prefera sa iubesti dar sa nu fii iubit sau sa fii iubit dar sa nu iubesti?
Nici nu vreau sa ma gandesc cum este sa nu stii cum e sa iubesti...asa ca cred ca as prefera sa iubesc si nu fiu iubita.
5.Ai prefera sa-ti publici jurnalul sau sa faci un film despre cel mai jenant moment al tau?
Luand in vedere ca in jurnal apar probabil toate momentele jenante, as prefera sa fac un film despre cel mai jenat moment al meu.
6.Ai prefera sa fii cu cineva urat dar destept sau cu cineva frumos dar prost?
Ce bine ca in viata reala am ales pe cineva si frumos si destept! As prefera totusi ca el sa fie urat dar destept decat frumos si prost.
7.Stiind ca o sa mori maine, ai  prefera sa-ti petreci ultima noapte cu persoana iubita sau cu vedeta favorita?
Fara indoiala as prefera sa-mi petrec ultima noapte cu persoana iubita.De ce sa vrei  sa-ti petreci ultima noapte pe pamant cu o persoana care nici macar nu te cunoaste?
8.Ai prefera sa fii uitat sau sa fii tinut minte cu ura?
Decat sa fiu tinuta minte cu ura mai bine sau fiu uitata.
9. Ai prefera sa gasesti leacul la cancer sau la SIDA?
Ambele sunt niste boli oribile dar deoarece o persoana foarte  foarte apropiata mie a murit din cauza cancerului, as prefera sa gasesc leacul pentru cancer.
10.Ai prefera sa traiesti fara televizor sau fara calculator?
Pot sa traiesc linistita fara televizor insa de calculator sunt intr-un fel dependenta.






Have fun!

Tentatia zilei: Oje minunate

In ultima perioada am fost fascinata de oje, in special de cele sclipicioase si frumos colorate.
M-am gandit sa va arat si voua noua mea obsesie si cateva dintre ojele pe care mi le doresc cu orice pret.
M-am pus deja pe cumparat, insa frumos, pe rand, pentru ca mi s-ar rupe sufletul sa dau odata 200-300 lei de oje.
Prima oja care m-a fascinat este Ghina Glaze- It's a trap-ez!


Sincer, mi se pare cea mai frumoasa oja pe care am vazut-o vreodata! Abia astept sa o am pe unghii.

Apoi, o alta oja deosebita este A England-Princess Tears.


Cine nu si-ar dori o oja holografica? Eu sigur imi doresc una! Layla- Hologram Effect- Mercury Twilight


O alta oja superba este China Glaze- Glistening Snow


Am vazut oja nude perfecta: Ciate- Cookies and Cream

Si ultima oja minunata pe care am vazut-o este China Glaze-Glitter All The Way


Nu-i asa ca-ti fura ochii? As putea sa stau toata ziua sa ma uit la ele!










Have fun!

sâmbătă, 16 februarie 2013

SOTD: Jolene

De cateva zile ma obsedeaza melodia Jolene. Atat cea cantata de Dolly Parton cat si varianta lui Miley Cyrus    sunt pe gustul meu. Asa ca daca auziti pe cineva cantand Jolele Jolene Jolene  probabil sunt eu... :))










Have fun!

vineri, 15 februarie 2013

Sa va fac pofta de: Biscuiti in forma de inimioara

Pe langa chec am vrut sa pun si ceva ce sa duca cu gandul la ziua indragostitilor asa ca m-am pus sa prepar acesti biscuiti dragalasi. Pe acestia i-am pregatit pentru prima data si nu au iesit perfecti dar au fost buni.
Am asezat checul si biscuitii pe un platou rotund si a aratat foarte bine insa nu am apucat sa fac poze inainte sa plec.
Cu toate ca mi-am rupt o unghie, mi-am stricat manichiura si era cat pe ce sa-mi rup si un deget( l-am invartit putin la mixer si m-a durut de mi s-a facut rau), atunci cand am vazut ce surprins si incantat  a fost prietenul meu si cu ce pofta a mancat tot ce era pe platou, pot sa spun ca a meritat  si as face-o oricand din nou.











Ingrediente:
bicarbonat1 linguritazahar1 canaou4 bucaticacao1 linguramargarina clasica250 gcoaja rasa de lamaie1 lingurainghetata250 gfaina de grau                                                                                                                          cat cuprinde
Preparare:
Se amesteca toate ingredientele, se pune faina si se framanta pana se face un aluat care se desprinde de pe maini.

Se intinde o foaie subtire si se taie biscuitii cu forma de inimioara. Se pun intr-o tava unsa, se inteapa usor cu o scobitoare si se dau la cuptor, la foc mediu, 10-15 minute, pana se rumenesc usor. 

Se scot si se lasa sa se raceasca.

Noi i-am mancat cu Nutella si o cana de lapte si au fost deliciosi.
Pofta buna!






Have fun!

Sa va fac pofta de: Chec cu visine

Va spuneam ieri ca merg sa-i coc iubitului meu cadoul pentru ziua indragostitilor. Noi nu sarbatorim Valentine's Day in mod deosebit insa stiu cat de mult ii place checul si pentru ca nu i-am mai facut de mult timp, m-am gandit ca asta-i ocazia ideala. Reteta am luat-o de pe internet insa i-am adus numeroase modificari astfel incat sa se adapteze mai bine gusturilor mele.
Este usor, rapid si delicios!





Ingrediente: 

-5 oua 
-10 linguri zahar 
-10 linguri faina 
-10 linguri ulei 
-1 praf de copt 
-1 zahar vanilat 
-2 linguri cacao 
-visine (din compot)

Mod de preparare:

Se bat (cu mixerul) spuma albusurile cu zaharul,se amesteca apoi cu galbenusurile, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat.
In tava se pune hartie de copt sau se unge tava cu margarina si  se tapeteaza cu faina.Se toarna jumatate din cantitatea de aluat in tava. Cantitatea ramasa se omogenizeaza cu cacao si se toarna peste aluatul din tava. Deasupra se pun visinele si se da tava la cuptor la foc mediu pentru 20-25 de minute.
Pofta buna!




Have fun!

Mini mini haul: Elf

Probabil stiti ca saptamana trecuta a fost reducere pe siteul elf la produsele din gama Holiday Gifts.
Pana cand m-am tot gandit si razgandit eu ce sa imi cumpar, au trecut aproape toate produsele pe care mi le doream.
Cu toate acestea am comandat paleta cu 32 de nuante in varianta Warm. Azi am primit pachetelul si pentru ca paleta mi se pare foarte reusita, m-am gandit sa va spun si voua despre ea.
La reducere am platit pentru ea doar 17-18 lei insa este si acum disponibila si costa 32 lei.






Imi plac foarte tare nuantele fardurilor,sunt culori purtabile, perfecte pentru machiajul meu de zi cu zi. Contine atat nuante mate cat si sidefate si la fel ca si la cealalta paleta elf pe care o am, fardurile mate sunt foarte slab pigmentate. Per total imi place si sunt sigura ca o sa o folosesc des.




Pe voi va tenteaza produsele elf? Care e produsul vostru preferat de la ei?





Have fun!

joi, 14 februarie 2013

SOTD:" Love is in the air"

Happy Valentine's Day !
Sper sa aiba toata lumea o zi superba...cu sau fara "valentini". Eu merg sa incerc sa-i coc ceva bun jumatatii mele si daca imi iese, revin cu poze si reteta.
Am impresia ca azi, mai mult ca niciodata, "Love is in the air" :








Have fun!

miercuri, 13 februarie 2013

Va fac pofta de: Chiftelute de legume cu sos de usturoi

Nu-s eu extrem de priceputa in bucatarie insa imi place sa gatesc cate ceva din cand in cand.
Daca tot gatesc, m-am gandit sa impartasesc si cu voi ce si cum gatesc.
Azi von face:

Chiftelute de legume cu sos de usturoi


Mie imi plac chiftelele in general insa nu-s mare consumatoare de carne asa ca aceasta varianta cu legume este mai pe placul meu. Eu obisnuiesc sa "fur" legumele gata fierte din supa de pui a mamei si sa le transform in aceste chiftelute delicioase.

Pentru chiftele aveti nevoie de:
  • 4-5 cartofi fierti
  • 4-5 morcovi fierti
  • 1/2 gulie fiarta
  • 1 radacina de patrunjel(optional)
  • 1 ou
  • 4 linguri pesmet
  • 2-3 linguri faina
  • sare, piper,delicat, si orice contimente mai doriti
  • ulei pentru prajit
Legumele se dau pe razatoare si se amesteca cu oul, pesmetul, faina si condimente dupa gust. Compozitia trebuie sa fie destul de groasa incat sa se poata forma chiftelutele; daca nu e, adaugati inca putin pesmet.
Tot ce trebuie sa faceti acum este sa le prajiti in ulei incins, la foc mediu.

Pentru sosul de usturoi aveti nevoie de:
  • 3 catei de usturoi
  • 1/4 lingurita sare
  • ulei ( cam o ligura)
  • 3 linguri de smantana
Usturoiul se razuieste cat de mic posibil si pe amesteca cu sarea. Apoi, treptat se adauga uleiul si se amesteca bine compozitia. Se adauga la final smantana si gata.
Pofta buna!





Have fun!

Hits and Misses: Produse pe care le-am consumat 3

Am terminat cu stresul, s-a terminat sesiunea, imi stiu notele si sunt linistita acum.
Am strans din nou in cutiuta cateva produse consumate asa ca azi o sa vi le arat si o sa va spun cateva cuvinte despre ele.
Prefer sa fac postarea aceasta mai des din 2 motive:

  1. nu am asa multe ambalaje goale care doar ocupa locul
  2. impresia mea despre produse este mai proaspata 
Acestea fiind spuse, sa trecem la treaba!


  • Elseve  Nutri-Gloos Crystal-Era roz cu particule sclipitoare, cum sa nu imi placa? Curata bine, miroase la fel ca si cel clasic, sclipiciul nu ramane in par si nici mirosul. Acum il am pe cel clasic dar s-ar putea sa il recumpar pe acesta la un moment dat.

  • Spray de corp Avon Naturals Cherry Blossom- nu mi-a placut, l-am folosit doar ca sa il consum si sigur nu o sa il recumpar.
  • Gel de dus Avon Naturals Cherry Blossom- nici acesta nu mi-a placut. Am simtit ca mi-a uscat pielea si e nevoie de o cantitate mare de produl pentru o singura utilizare. Nu imi place prea tare mirosul acestei game si nici gelul de dus nu o sa il recumpar.

  • Deodorant antiperspirant Nivea Invisible for Black & White- imi place in continuare si o sa il recumpar.
  • Crema de corp Avon Planet Spa cu extract de foare de lotus- o ador! Miroase foarte bine, hidrateaza foarte bine, intra repede in piele.Mi-a placut foarte foarte tare si abia astept sa cumpar varianta full size. 


  • Gel pentru conturul ochilor Oriflame Essentials- nu a facut nimic pentru mine. In continuare cred ca este apa de ploaie si nu o sa il recumpar.

  • Dischete demachiante Caterine- au fost ok, nu am ce sa le reprosez dar acum mi-am cumparat altele care sunt mai dense!?/ bine presate??! nu stiu sa explic dar imi plac mai mult.

Si, la final, va arat parfumurile pe care le-am testat in ultima perioada:


  • Giordani White Gold, Oriflame- am acest parfum in colectie insa am folosit oricum si mostra.Eu nu ma dau in vant dupa el insa prietenul meu il adora asa ca il port destul de des. Dupa ce termin cei 40 ml cat mi-a mai ramas probabil o sa il recumpar.
  • Pretty Swan, Oriflame- mi-a placut, este un miros foarte potrivit pentru zi insa mi se pare comun...nu cred ca l-as cumpara.
  • Amazonia, Oriflame- pe acesta l-am urat... nu cred ca l-as folosi nici daca l-as primi cadou. Pur si simplu nu e un miros care sa mi se potriveasca.
  • Rock'n'passion, Oriflame- nu mi-a placut deloc.Are un miros ciudat si nu in sensul bun al cuvantului. Nu l-as cumpara.
  • Lovely Garden, Oriflame- mi-a placut! Are un miros discret dar foarte placut. S-ar putea sa il cumpar.
  • Slip Into... Avon-si acesta mi-a placut insa nu m-a impresionat. S-au putea sa il cumpar  insa nu mi-l doresc cu orice pret.
  • Avon Sensuelle- are un miros placut insa asa cum am mai spus, are miros asemanator cu alte parfumuri Avon. Nu cred ca l-as cumpara.

Voi  ce-ati reusit sa consumati in ultima perioada?:*











Have fun!