sâmbătă, 29 iunie 2013

Hits and Misses: Produse pe care le-am consumat 7

In cutiuta mea cu empties s-au strans destul de multe produse,  asa ca azi planuiesc sa vi le arat si voua si sa va spun cateva cuvinte despre ele. Fiind sambata, zi de curatenie la mine, este ziua perfecta pentru aceasta postare pentru ca, imediat ce termin de scris pot sa scap de recipientele goale.
Sa trecem la treaba :


Ingrijirea corpului:



  • Lotiune pentru corp Cocktails & the City ,Oriflame- are un miros placut, hidreateaza foarte bine pielea, mi-a placut insa nu cred ca o sa o recumpar. Sunt alte zeci de creme si lotiuni care-mi plac mai mult.
  • Lotiune pentru maini si corp Avon Naturals cu floare de cires- ma bucur foarte tare ca am terminat aceasta  crema deoarece mirosul ei imi displace tare. Nu e o crema nasoala insa eu sunt sigura ca, din cauza mirosului, nu o sa o recumpar, ever!
  • Gel de dus Senses Citrus Burst, Avon- la fel, nu imi place mirosul, e prea puternic si intepator, mult prea citric pentru gustul meu. Nu, nu o sa il recumpar.
  • Deodorant antiperspirant Nivea fresh natural- este un produs bun, ne inteleg bine, nu am intampinat nici nu fel de problema cu el si l-am recumparat deja. Totusi, imi place mai tare varianta mov.
Parfumuri:


  • Apa de toaleta Pretty Fabulous, Avon- mi-a placut foarte tare, miroase dulce dulce dulce si l-am folosit aproape zilnic pana s-a terminat. Nu are persistenta mare insa pe mine acest lucru nu ma deranjeaza la parfumurile "de zi cu zi" .Acum sunt putin plictisita de miros insa dupa ce mai trece o perioada de timp, o sa-l recumpar.
  • Apa de toaleta Purple Liliac, Yves Rocher-am adorat acest parfumel, are doar 20 ml asa ca nu mi-a trebuit tare mult timp sa-l termin. Miroase simplu si curat, a liliac proaspat cules. la fel ca si primul parfum, nici acesta nu persista foarte mult, poate o ora, o ora si un pic. Da, l-as recumpara.
Ingrijirea parului:





  •  Masca de par nutritiva si fortifianta Garnier Fructis Color Resist- o aveam de mult timp stand in baie si am vrut sa o termin inainte sa expire si am reusit. Nu mi-a placut foarte tare insa nici nu mi-a displacut. Parul a ramas fin si usor de descurcat  dupa folosire insa imi place mai mult urmatoarea.
  • Masca de par cu ulei de masline Planet Spa, Avon- este varianta de 50 ml si mi-a ajuns pentru aprox 5 aplicari. Ador masca asta de par, imi plasa parul fin si ordonat, il simt hidratat si lucios. Categoric o sa o recumpar.
Ingrijirea tenului:


  • Masca de fata cu extract de castravete Skinlite, Dm- contine doua "portii" de masca, fiecare" portie" ajungand pentru 2 utilizari.Mi-a fost frica sa nu se usuce daca desfac un buzunaras din acela si nu folosesc tot produsul asa ca am folosit-o impreuna cu sora mea. Chiar mi-am simtit pielea curata si fina dupa aceasta masca. In plus, este peel-off; deci este amuzant de folosit. Cu siguranta o sa o recumpar.
Produs pentru unghii:


  • Dizolvant pentru lacul de unghii cu acetona Giulia- este ok, curata bine lacul, probabil nu este foarte buna pentru unghii dar eu chiar nu sunt pretentioasa cand vine vorba de dizolvant/acetona pentru lacul de unghii. Acum am alta acetona insa probabil o sa o recumpar si pe aceasta.

Voi ati incercat vreunul din aceste produse? Daca da, va plac, va displac?



Have fun!

miercuri, 26 iunie 2013

Haul: Avon, Oriflame, Lady's, Dm

Am pregatit pentru azi o postare cu ultimele mele achizitii. Imi era dor sa scriu o astfel de postare dupa atatea saptamani de absenta asa ca, sa trecem la treaba!



 De la Avon mi-am luat doar 3 lucruri: o crema de fata de care aveam nevoie, un parfum de care iarasi "aveam nevoie" si o geanta plic.
 Geanta-plic Tory este foarte frumoasa, ma bucur ca am cumparat-o insa  nu stiu unde sa o port. Setul de bratari l-am cumparat dintr-un magazin local cu doar 10 lei.



 Crema de fata revitalizanta Naturals Herbal 20+  nu e chiar pe placul meu. Imi da senzatia de ten lipicios dupa aplicare si nici nu hidrateaza foarte bine.Big fail!
Apa de parfum City Rush Glamour are note de violeta orhidee si lemn de santal. Imi place foarte tare, are un miros puternic, floral si persista foarte bine.






De la Oriflame mi-am luat :


Crema mea anticelulitica Swedish Spa- sunt foarte foarte multumita de ea. Este al 3-lea tub pe care il cumpar si nu ma opresc aici!
Apa de parfum Divine Sensual nu imi place. Nu e un parfum nici divin si nici senzual. Imi pare rau ca l-am cumparat...Parerea mea despre el o puteti citi in postarea anterioara.

O vecina/prietena mi-a adus intr-una din zile un catalog Lady's si asa cum este si normal, mi-am luat un parfum si de acolo.Se putea sa nu?


Este vorba despre parfumul Segnora Terazzini Dama care se presupune ca imita nu parfum celebru...nu mai stiu pe care. Are 30 ml si a costat 20 lei. Are un miros placut si persista destul de bine, 3+ ore.


Si nu in ultimul rand, s-a deschis recent un magazin Dm si in orasul meu. Ca sa marchez acest important eveniment, am fost la o scurta tura de cumparaturi.Si apoi ieri la inca o tura, si mai scurta.


Muream de nerabdare sa incerc si eu produsele Balea asa ca mi-am cumparat o crema de corp Sweet Wonderland care imi place foarte tare. Miroase a ciocolata, hidrateaza bine pielea  si are si un pret foarte mic, 8 lei daca bine imi amintesc. Pe langa aceasta crema mi-am mai luat si un gel de dus cu visine si macarons care a ramas la prietenul meu.



M-a cuprins mai nou obsesia unghiilor nude, dupa cum se poate observa. Prima oja este Aura Nail Beauty in nuanta 508 Tendresse .In sticluta are o culoare superba si pare cea mai folosita dintre cele 3; acest lucru se datoreaza faptului ca este nevoie de 3 straturi pentru a obtine o culoare asemanatoare cu cea din sticla. Oricum, imi place foarte tare, o port destul de des si rezista 5 zile cu brio pe unghii.
Oja 2 este Rimmel London Salon Pro with Lycra in nuanta 237 Soul Session. Ador oja asta! Culoarea este frumoasa, se usuca destul de repede pe unghii si rezista pana te saturi. Cu siguranta voi mai incerca si alte nuante.
Ultima oja este de la SHE in nuanta Wow!-Farben . Este o oja cu uscare rapida si o aplic intr-un singur strat. Pe unghii am tinut-o doar 3 zile insa daca o mai lasam, mai rezista putin.
Ieri am avut ultimul examen si, trecand in drumul meu pe langa Dm, logic, nu am putut sa ma abtin sa nu intru.

Mi-am cumparat un balsam de buze Balea cu aroma de acadele Yammmy! , un lac de unghii Rimmel London 60 Seconds in nuanta 842 Too Cool To Tango pe care nu l-am incercat inca dar ador culoarea si o masca de fata peel-off cu extract de castravete de la Skinlite.



Asta e tot pentru azi insa ne citim curand pentru ca s-au rezolvat toate problemele, a trecut si sesiunea asa ca o sa am timp arhisuficient sa ma ocup de blog.
Voi in ce ati mai investit in ultima perioada?




Have fun!



miercuri, 19 iunie 2013

TOP: 3 parfumuri Oriflame care-mi displac

Probabil va intrebati pe unde am umblat si de ce nu am mai postat de mult....
Nu cheful mi-a lipsit si si timp am avut insa, bunul meu prieten-laptopul-a decis ca nu mai are chef sa functioneze...cam de o luna este la reparat si inca nu stiu nimic de el insa eu, cu rabdarea mea fara limita, mai astept! Sper sa-l primesc inapoi cat de curand si sa-mi reiau activitatea pentru ca am muullllte de povestit.

Postarea de astazi este inspirata dintr-o dezamagire recenta.
Asa cum ati vazut , imi plac parfumurile Avon si Oriflame chiar daca nu persista foarte mult ( sau mai stiu eu ce defecte le poate gasi cine doreste) si de obicei sunt multumita de ce-mi comand insa se intampla si sa o dau in bara...
Azi vorbim despre datile in care am dat-o-n bara!

Fruntasul clasamentului parfumurilor-dezamagire  este Volare :

Sunt sigura ca toata lumea stie acest parfum si cunosc persoane care-l iubesc si il recumpara mereu...eu il urasc! De cate ori este la oferta versiunea de 30 ml il cumpar si tot de atatea ori il dau mai departe.
Pentru mine nu miroase a liliac, trandafir si piersica si pe pielea mea miroase urat si innecacios.

Nu departe de el, la foarte mica diferenta se afla parfumul Paradise:


Sticluta e foarte frumoasa insa mirosul imi irita caile respiratorii. Da, stiu, notele sale includ piper roz , petale de iasomie si mosc insa nu ma asteptam sa pulverizez  si sa ma apuce stranutatul...Serios acum, miroase foarte foarte foarte tare a piper...Spre deosebire de primul, pe acesta il mai folosesc din cand in cand.

Ultimul si cea mai recenta dezamagire este parfumul Divine Sensual:

Cand am vazut ca numele lui contine doua cuvinte frumoase , "divin" si "senzual" si ca printre notele parfumului se numara zmeura, gardenie si ambra eram sigura ca am dat lovitura. Deja ma imaginam folosindu-l non stop si recumparandu-l  pana nu se va mai produce. Din pacate, cand am pulverizat parfumul si asteptam sa fiu "data pe spate" m-a "lovit in nas" un miros ciudat, foarte ciudat. Nu miroase frumos si nu miroase urat, miroase pur si simplu ciudat. 



Asta e tot pentru azi, o sa scriu cat de des pot si imediat ce primesc laptopul inapoi ( sau imi cumpar altul-sper sa nu fie cazul) o sa va bombardez cu postari noi. Va pup !





Have fun!