joi, 24 octombrie 2013

Haul si prime impresii: Oriflame C15/2013

Buna dimineata!
Ieri am primit comanda de la Oriflame si eram nerabdatoare sa va arat si voua ce mi-am ales din catalogul 15. Mi-a fost greu sa ma opresc din adaugat in cos pentru ca brosura era destul de tentanta insa mi-am impus sa cumpar doar " strictul necesar ".
Am ales:



  • Practic tot scopul comenzii a fost sa incerc noul parfum My red de care eram extrem de curioasa. Pentru cumpararea parfumului am primit crema de corp My red. Despre crema de corp pot sa va spun ca e hidratanta si are un miros discret si placut. In ceea ce priveste apa de parfum My red nu sunt foarte sigura...Imi place sticluta, e eleganta  si imi place si parfumul. Problema mea e ca probabil parfumul e prea puternic pentru mine. Il aplic, imi place, stau putin, incepe sa ma doara capul, nu imi mai place.O sa vad daca pot sa ma obisnuiesc cu el.

  • La cat de  bine aratau in catalog noile oje Power Shine Palladium nu aveam cum sa nu imi comand una. Am ales nuanta "Reflecting Silver" . Nu pot sa va explic in cuvinte cat de mult imi place oja asta. Mi-am si pictat unghiile cu ea imediat ce am desfacut coletul si o ador. Arata foarte bine, nu seamana cu nimic din ce am incercat pana acum. Incerc sa-i fac poze pe unghii si o sa va arat si voua intr-o postare viitoare. Singurul lucru care ma deranjeaza e cantitata de oja pe care o primeste pentru 15-16 lei, 5 ml.
  • Si, ultimul dar nu cel din urma e creionul de ochi in nuanta "Nude" care imi place foarte tare. Toata lumea il lauda si intr-adevar se aplica bine si daca il aplici pe linia apei, face ochii sa para mai mari.

Asta e tot ce am cumparat din campania 15. Voi?




Have fun!

marți, 15 octombrie 2013

Mini Haul Yves Rocher

Asa cum se poate observa, multa vreme am stat departe de site-ul Yves Rocher si de promotiile lor tentante.
Am mai mentionat ca iubesc gelurile lor de dus, in special pe cele cremoase. Cred ca banuiti ca atunci cand am auzit ca a aparut un nou gel de dus cremos nu am mai putut sa stau deoparte. Ca sa fiu si mai  sincera, punctul pe "i" l-a pus newsletter-ul in care eram anuntata ca pentru orice comanda primesc cadou o apa demachianta. Si, cum soarta face ca mi se termina demachiantul...intelegeti voi.
Deci coletul meu a cuprins:

  • Gel de dus crema Nuca de Macadamia-nici nu pot sa va explic ce divin miroase...Imi pare atat de bine ca mi-am cumparat doua...Abia astept sa le folosesc!Nici nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult, concureaza serios cu gelul de dus cu cafea pe care l-am laudat tuturor...
  • Pentru aceasta comanda am primit apa demachianta pentru ten si ochi care are consistenta unui gel-lichid, este fara parfum si fara parabeni. In seara asta o sa o pun la treaba, sper sa nu ma dezamageasca!
  • In colet am mai gasit si un cub stralucitor efervescent pentru baie Zmeura care miroase exact ca si crema de corp Zmeura careia i-am facut review aici
Deci, pentru 27 lei am primit doua geluri de dus, un demachiant, un cub efervescent si transport prin posta. Destul de bine, nu?



Have fun!

miercuri, 9 octombrie 2013

10 produse Oriflame pe care le iubesc

Buna dimineata!
In timp ce savuram o cana de ceai, in mintea mea a aparut subiectul despre care vreau sa va vorbesc azi. Asa cum stiti, sunt o cumparatoare fidela a produselor Oriflame si am gasit de-a lungul timpului foarte multe produse care mi-au placut. Azi va vorbesc despre cele 10 produse care cred eu ca merita incercate!


  • Parfumul Love Potion nu avea cum sa lipseasca dintr-o astfel de postare. Este parfumul meu favorit de la Oriflame si doar mirosindu-l imi face ziua mai frumoasa. Miroase a ciocolata, a caldura, a tot ce-i mai frumos pe lumea asta. 
  • Laptele demachiant Optimals pentru piele uscata/sensibila este demachiantul meu preferat din cate am incercat pana acum. Curata bland dar eficient tenul si il folosesc si pentru indepartarea machiajului ochilor; nu pisca, nu irita...E foarte bun!
  • Crema pentru conturul ochilor Optimals Seeing is believing mi-a capatat foarte repede increnerea.Este o crema hidratanta care inprospateaza zona ochilor si o lasa fina si catifelata. :)
  • Crema anticelulitica  Swedish Spa va vine sau nu sa credeti, chiar m-a ajutat. Am folosit-o constant pentru o perioada mai lunga de timp, aplicata prin masaj si s-a  vazut diferenta. Intradevar, nu trateaza celulita, efectul este unul "la suprafata" insa oricum, sunt foarte multumita de ea. Din pacate lenea e cucoana mare si am abandonat-o insa am de gand sa incep sa o folosesc din nou.
  • Ojele Pure Colour sunt superbe! Nuantele sunt multe si gama de culori variata.Ce imi place cel mai mult la aceste oje e rezistenta lor ,4-5 zile . Se aplica frumos, fara dungi sau dare , se usuca destul de repede si din doua straturi obtii culoarea din sticluta.
  • Pensule lor pentru aplicarea machiajului sunt foarte bune. Isi fac bine treaba, nu pierd par, nu-si pierd forma, se spala bine.Ce mai pot sa le cer??
  • Kitul pentru sprancene e un must have pentru mine. Am ajuns sa nu mai ies din casa fara sa-mi conturez sprancenele. Sprancenele conturate dau un aspect mai placut chipului si chiar schimba intregul machiaj. Fardul rezista pe sprancene de dimineata pana seara!
  • Trusa cu farduri Pure Colour este preferata mea. Am varianta Sand&Green si nuantele sunt superbe si foarte pigmentate.
  • Rujul Giordani Gold Jewel Lipstick a fost pentru o foarte lunga perioada de timp preferatul meu. Nuanta Pink Secret e foarte frumoasa, rujul e cremos si rezista destul de bine pe buze.
  • Blushul Giordani Gold Incontro este deosebit. Pe langa ca in ambalaj arata foarte bine, aplicat pe obrajori  arata si mai bine si miroase la fel de bine. Ofera un look fresh, exact cum imi place mie.
Pentru ca imi e greu sa ma opresc la 10 produse, voi mai enumera 6 produse care mi-au placut foarte tare:
  1. Fondul de ten Giordani Gold Mineral Therapy-arata ca tenul tau, dar mai bine.
  2. Crema de corp Milk & Honey miroase extrem de bine si hidrateaza bine pielea.
  3. Cutiuta Tender Care hirrateaza bine bine buzele sau alte zone care au nevoie.
  4. Corectorul Studio Artist este cremos si acopera discret imperfectiunile tenului.
  5. Spray-ul de corp Aimi Mystic Caress miroase extrem de bine.
  6. Deodorantele Nature Secrets te protejeaza de mirosul neplacut si se gasesc in cele mai fructate si delicioase combinatii.

Ati incercat produsele mentionate in aceasta postare? Ce alte produse Oriflame imi recomandati?









 Have fun!

duminică, 6 octombrie 2013

Favoritele lunii: Septembrie 2013

Buna dimineata!
Timpul efectiv zboara, nu pot sa cred ca e deja 7 octombrie...
Azi nu am cursuri asa ca m-am gandit ca ziua de azi e perfecta pentru o postare pe blog.
O sa va vorbesc putin despre favoritele lunii septembrie. Tot la favorite intra si produsele din portfardul meu pe care ati putut sa le vedeti in postarea anterioara.


Primul produs-vedeta al lunii septembrie a fost gelul de dus cremos Senses Winter Cocoon. Miroase foarte bine, face spuma si lasa pielea curata si parfumata. Sunt destul de sigura ca este gelul meu de dus favorit de la Avon. 
In general folosesc samponul Elseve Nutri-Gloss si sunt foarte multumita de el. Cu toate astea, simt nevoia de o schimbare din cand in cand asa ca i-am dat o sansa si fratelui sau, Elseve Color-Vive. Face o spuma densa, miroase foarte placut si curata parul si dupa o singura samponare. 
De cand s-a lasat frigul am revenit la produsele mele de ingrijire cu miros de vanilie, ciocolata, scortisoara si alte bunatati.. Lotiunea de corp Balea Young Sweet Wonderland  miroase a ciocolata. Cum sa nu o iubesti?
Legat de beauty, trec prin diferite perioade. Acum e perioada in care nu imi suport parfumurile. Am o gramada de sticlute frumos mirositoare si efectiv nu vreau sa le folosesc. In loc de parfum, toata luna septembrie am folosit Aimi Mystic Caress, un spray de corp al carui miros imi place foare tare si care persista pe piele aprox o ora.
Oja Rimmel London Salon Pro  in nuanta " Punk Rock" nu avea cum sa lipseasca din aceasta postare. Dintre toate ojele de toamna pe care le am, aceasta e favorita mea.  Strang material pentru urmatoarea postarea care o sa fie despre ojele mele favorite pentru toamna si o sa vedeti atunci ce bine arata aceasta oja pe unghii.
Si ultima dar nu cea din urma e crema mea pentru ochi Optimals Seeing is Believing pe care o ador. Consider ca e o crema foarte buna, foarte hidratanta si o folosesc cu cea mai mare placere in fiecare zi.

Voi ce produse ati iubit in luna septembrie?



Have fun!