duminică, 17 noiembrie 2013

Ce am ales sa port pe unghii in aceasta toamna?

Azi  am decis sa va arat 5 oje pe care le consider potrivite pentru toamna si pe care le-am purtat pana la epuizare.Un lucru demn de mentionat este ca mie nu imi place in mod deosebit toamna si nici trendurile cu care vine la pachet. Singurul trend de toamna care mi se potriveste sunt unghiile inchise la culoare.


Si acum sa le luam pe rand:


  • Rimmel London Salon Pro in nuanta 402 "Urban Purple"- nu e rosu, nu e nici roz si in nici un caz nu e "purple" . Este o culoare frumoasa, arata bine pe unghii si rezista 4-5 zile.


  • Lac de unghii Farmasi- din pacate nu stiu nuanta, este o oja destul de veche si i s-a sters eticheta. Va garantez ca arata mult mai bine in realitate decat am reusit eu sa surprind in aceasta poza. Am oja asta de 3 sau 4 ani si o port in fiecare tomna. Imi place foarte tare culoarea aceasta si la fel, oja rezista cu succes 4-5 zile.
  • She Stylezone in nuanta 322- am luat aceasta oja din Dm si pentru mine e nude-ul perfect. Asa cum se vede si in data din poza, port oja nude in orice anotimp.La fel, rezista foarte bine pe unghii.
  • Oriflame Pure Colour in nuanta "Glossy Taupe"- se potriveste cu noroiul de afara :)).  Lasand gluma la o parte, imi place foarte tare aceasta oja si la fel ca celelalte oje Oriflame, rezista foarte bine pe unghii.
  • Rimmel London Salon Pro colectia Kate nuanta 711 " Punk Rock"-este de departe oja mea favorita in aceasta toamna.Am purtat-o singura sau in diverse combinatii, cert este ca tot a doua saptamana o am pe unghii.
 Pentru nici o oja de mai sus nu am folosit top coat.

Voi in ce culori va pictati unghiile in aceasta toamna?


Have fun!

vineri, 15 noiembrie 2013

Haul & prime impresii: Avon C15 / 2013

Buna seara dragele mele!
Asa cum sunt sigura ca stiti deja din titlu, azi o sa povestim despre cumparaturile pe care le-am facut in campania 15 de la Avon. Mi-am luat destul de multe lucrusoare insa nu imi pare rau, sunt destul de incantata de comanda mea.



Din gama Planet Spa mi-am ales 4 produse "absolut necesare" :


  • Crema pentru maini si picioare Egyptian Secrets cu extract de nufar- nu stiu ce miros ar trebui sa aiba nufarul insa cert este ca aceasta crema miroase bine. Are 75 ml si o consistenta bogata, potrivita zonelor carora le este adresata. Imi place!
  • Masca de fata Egyptian Secrets cu extract de nufar-nu stiu exact la ce ar trebui sa ajute insa miroase bine si sunt sigura ca tenul meu o sa se bucure atunci cand o voi folosi.Este o masac peel off, are tot 75 ml si produsul in sine este alb, lucru care nu ma incanta in mod deosebit. Parca imi placea mai tare daca era transparent.
  • Crema usoara pentru corp cu extract de foare de lotus- pe ambalaj scrie "light body souffle", denumire care, daca ma intrebi pe mine, i se potriveste mai bine decat cea in romana. Am avut acest produs in varianta de 50 ml si mi-a placut foarte tare. Am vazut ca s-a scos din catalog asa ca,atunci cand am vazut-o in oferta pentru reprezentanti am zis "acum ori niciodata". Are 200 ml si miroase divin...divin!
  • Masca de par cu ulei de masline Heavenly Hydration- nici nu mai stiu de cate ori am recumparat acest produs. Asa cum am spus de fiecare data: "Este masca mea de par preferata".
  • Set Naturals cu portocale si ghimbir-contine gel de dus, lotiune pentru corp si maini si spray de corp. Mi-a placut foarte tare mirosul lor pe pagina parfumata insa nu mi-am facut prea mari sperante. Spre fericirea mea m-am inselat! Imi place foarte tare mirosul acestei game, un miros de toamna tarzie.
  • Spray de par pentru protectie termica Advance Techniques- are 100 ml si un miros placut. Nu am incercat inca produsul insa sper sa ne intelegem bine.
  • Oje Nailwear pro+ in "Midnight Green" si "Plum Seduction"- asa cum stiti deja, imi plac ojele Avon. Aceste doua culori sunt mult mai frumoase decat ma asteptam, sunt foarte potrivite acestei perioade  si abia astept sa le am pe unghii.
  • Set de doua suporturi pentru lumanari- suporturile sunt aurii, din sticla, si vin la pachet cu cate o candela alba simpla. Le-am luat pentru ca am vrut sa-mi imbrac camera in straie de sarbatoare.

Asta e tot ce am ales din catalogul 15. Voi?


Have fun!

marți, 12 noiembrie 2013

Hits & Misses: Produse pe care le-am consumat 10

In ultima perioada am fost harnicuta ca o furnicuta si am tot adaugat recipiente goale in cutiuta mea cu produse terminate. Azi m-am gandit sa le dedic o postare pe blog in semn de adio :


  • Crema de dus Oriflame Nature Secrets cu grau si cocos- a fost pe placul meu, miroase bine, nu usuca pielea, il voi recumpara.
  • Gel de dus cremos Avon Senses Winter Cocoon-  imi place tare eticheta din fata, e linistitoare. Miroase placut, cald, a vanilie si lemn de santal. Mai am unul neinceput in sertar.
  • Gel de dus Balea cu miros de cirese si migdale- mi-a placut consistenta produsului insa nu m-am dat in vant dupa miros. Nu il voi recumpara.
  • Gel de dus Avon Senses Sparkling-il am inceput de anul trecut. Este gelul de dus perfect pentru sarbatorile de iarna. Miroase divin...l-as recumpara.
  • Deodorant Nivea Invisible for black& white , Dove Invisible dry si roll-on Nivea fresh natural- mi-au placut toate, si-au facut treaba. Nu am neaparat un favorit insa am observat ca tind sa aleg mereu Nivea.
  • Balsam de par Avon Advance Tehniques Moroccan Argan Oil-mi-a placut foarte pare. Miroase foarte bine, descalceste parul  si il lasa fin fin fin. Cu siguranta o sa il recumpar.
  • Masca de par Avon Planet Spa cu ulei de masline- este in continuare masca mea de par favorita si o voi recumpara.
  • Lapte demachiant Oriflame Optimals pentru ten uscat/sensibil- un produs foarte bun atat pentru indepartarea machiajului fetei cat si a ochilor. Iubesc acest demachiant si il voi recumpara dupa ce il termin pe cal pe care-l am acum.
  • Lotiune tonica energizanta Avon Solutions- mi-a lasat o impresie buna. Dupa fiecare utilizare mi-am simtit tenul proaspat si curat. Voi recumpara acest produs!
  • Crema pentru maini Oriflame hand care-imi hidrata mainile mai bine ca oricare alta insa nemultumirea mea e mirosul...Daca mirosea cu o idee mai bine, era crema de maini perfecta. Chiar si asa o voi recumpara.
  • Balsam de buze Balea Young cu miros de acadele- un balsam mediocru, nimic deosebit. Nu il voi recumpara.
  • Blush Lady's- evident nu l-am terminat insa a implinit deja vreo 2 sau 3 ani. Nici nu mai tin minte insa ideea e ca e vechi, abia l-am folosit si nu are nici un sens sa ocupe locul. Nu il voi recumpara.
  • Mascara Oriflame Volume Build- mi-a placut, este un produs bun insa imi place sa incerc mereu rimeluri noi asa ca nu cred ca il voi recumpara.

Ati incercat ceva din ce v-am aratat? Ce produse ati terminat voi in ultima perioada?


Have fun!

miercuri, 6 noiembrie 2013

Review: Oja Power Shine Palladium

Din clipa in care am zarit in brosura Oriflame noile oje Power Shine Palladium am stiut ca macar una trebuie sa fie a mea. Am ezitat totusi  sa le iau pe toate pentru ca swatchurile din brosura erau prea frumoase ca sa fie adevarate. Din fericire m-am inselat!
Am purtat deja de doua ori aceasta oja si m-am gandit ca este momentul potrivit sa va spun cateva cuvinte despre ea.



  • Dintre nuantele disponibile mi-am ales "Reflectiv Silver" si sunt mai mult decat incantata de alegerea facuta.
  • Sticluta e micuta si draguta iar oja este una holografica care arata super pe unghii.
  •  Pentru a obtine culoarea din sticluta e nevoie de doua straturi.
  •  Eu am purtat-o fara base sau top coat si a rezistat 3-4 zile, ceea ce e bine. 
  • Singurul lucru care nu ma incanta este ,dupa cum am spus si in haul, cantitatea mica de produs. Oja are 5 ml si costa 15 lei.
 Punand in balanta totul, pot sa spun ca iubesc oja Power Shine Palladium si o recomand cu incredere tuturor doamnelor si domnisoarelor care doresc ca manichiura lor sa nu treaca neobservata.


Ce parere aveti? Va place?




Have fun!