joi, 22 mai 2014

Despre eleganţă, despre tine

Iubitul meu,

Atunci cand aud cuvantul "eleganta" , primul lucru care imi trece prin minte esti tu. Emani eleganta prin personalitate si prin comportament, prin privirea ta serioasa si misterioasa,prin zambetul tau bland, prin fiecare por si prin fiecare celula. Eleganta ta nu tine de lucruri fizice sau de haine, desi trebuie sa recunosc ca ador sa te privesc pregatindu-te pentru un eveniment formal. Felul in care esti atent la fiecare detaliu, la fiecare pliu al camasii tale negre si la fiecare suvita de par ma face sa te iubesc si mai mult. Dintre toate lucrurile pe care le faci atunci, cel mai mult astept sa iti alegi parfumul. Il alegi mereu cu foarte mare grija si mirosi de fiecare data de neuitat.  Am observat ca dupa ce ajung acasa, lucrul care mi-a ramas cel mai adanc intiparit in minte este mirosul tau...
 Adevarul este ca in urma cu aproape patru ani cand te-am cunoscut,  erai la sala de sport, erai rosu in obraji si obosit, purtai pantaloni de trening gri si tricoul tau alb, cand am trecut pe langa tine ti-am simtit parfumul si de aceea m-am intors...inca de pe atunci mi-ai parut cel mai elegant barbat pe care l-am intalnit vreodata...
Imi amintesc fiecare parfum pe care l-ai purtat de atunci, te-am strans atat de mult in brate incat creierul meu si-a facut un compartiment separat unde pastreaza doar mirosul tau...
Stiu ca iubesti parfumurile Armani,ca o sa zambesti cand vei afla de lansarea Armani Code Ice si mai stiu ca voi zambi si eu atunci cand il vei purta...
Baby, #BeUnforgettable la fel ca pana acum!




miercuri, 21 mai 2014

NOTW: Don't Bossa Nova Me Around

Hello!

A trecut mult timp de la ultima postare in care va aratam unghiile zilei/ ale saptamanii  si m-am gandit ca ar fi cazul sa remediez situatia. Tomana si iarna optez cam pentru aceleasi culori (rosu, bordo si mov inchis) insa primavara-vara imi place sa am in fiecare saptamana o alta culoare pe unghii.
Saptamana aceasta am ales oja OPI "Don't Bossa Nova Me Around" :


In opinia mea este o oja foarte discreta si feminina, un nude-rozaliu-movuliu foarte frumos.
Aveti aceasta oja in colectia voastra? Va place/ Va tenteaza?

duminică, 18 mai 2014

Review : Manichiura Ultra Rezistenta cu Oriflame

Hello!

Asa cum stiti, ziua de ieri am dedicat-o produselor de machiaj din gama The One de la Oriflame.
V-am povestit putin despre toate produsele pe care le-am testat, cu exceptia ojelor; despre ele o sa va vorbesc azi!
Am avut placerea sa incerc doua oje din gama The One Long Wear:

Desi am fost multumita de toate produsele primite, trebuie sa recunosc ca ojele sunt de departe favoritele mele.  Nuantele acestor sticlute colorate se numesc:  Night orchid si Cappuccino .
In primul rand imi plac sticlutele( sunt cele mai inalte sticlute din colectia mea) si pensulele care sunt late si rotunjite la capete, facand posibila aplicarea ojei din doar doua miscari. Culorile sunt foarte pigmentate, din doua straturi ojele devin perfect opace; in plus, au un luciu foarte frumos, nu consider ca este necesara aplicarea unui top coat.
Ca si rezistenta, din nou, sunt foarte incantata deoarece rezista pe unghiile mele cu succes 5 zile.
Si acum, sa va artat cum arata pe unghii, nu?

Asa arata Night Orchid , un roz inchis , foarte frumos si potrivit anotimpului in care ne aflam. Aceasta este cu siguranta preferata mea dintre cele doua.



 Si nuanta Cappuccino este pe gustul meu si sunt sigura ca o sa folosesc des toamna-iarna.



 Asta e tot, v-am aratat si v-am vorbit despre toate produsele primite, produse de care eu am fost foarte incantata. Chiar daca nu am dat banii pe aceste produse, va asigur ca opiniile exprimate sunt sincere . Am gasit in gama The One multe produse care imi plac si pe care le-as recumpara fara sa clipesc. Sper ca ati gasit utile postarile mele si v-au ajutat sa va formati cat de cat o parere despre ce doriti sa incercati din aceasta gama.

Cum vi se par ojele? Le-ati incercat/doriti sa le incercati?












sâmbătă, 17 mai 2014

Reviw: Mega Impact by Oriflame

Daca in postarea trecuta va povesteam despre machiajul fetei si despre produsele din categoria "Frumusete de zi cu zi" , acum a venit randul produselor pentru machiajul ochilor si al buzelor sa treaca la microscop.
Din gama The One "Mega Impact" am primit: un rimel, trei farduri crema si doua luciuri de buze.
Vom incepe cu produsele destinate machiajului ochilor:



Rimelul The One Volume Blast pretinde ca are formula intensa si cremoasa care ofera de 24x mai mult volum genelor. Imi place ambalajul acestui rimel insa trebuie sa recunosc ca periuta lui m-a speriat. Sunt obisnuita sa folosesc rimeluri cu periute mari si late, cu peri lungi si desi. Ei bine, periuta acestui rimel este exact opusul: este o periuta scurta si subtirica cu peri din silicon foarte foarte scurti. Odata aplicat produsul, nu are cum sa nu iti placa. Ofera atat alungire cat si volum genelor, le separa si imbraca intr-un strat uniform de rimel negru-negru. Un alt plus este acela ca sta la locul lui toata ziua, nu se scutura de pe gene (asa cum am patit cu altele, nu dam nume ca se supara Rimmel ScandalEyes Retro Glam) insa atunci cand a sosit vremea sa ne demachiem, se ia usor si repede de pe gene. Produsel are 8 ml, se gaseste in doua nuante si la pret intreg costa 28 lei.

Fardurile crema pentru pleoape The One Color Impact sustin ca au formula rezistenta si  nu se strang  in pliul pleoapei intreaga zi. Nuantele primite de mine sunt: Golden Brown, Olive Green si Beige Pearl insa in catalog sunt disponibile si alte5 nuante. Ambalajul fardurilor mi se pare adorabil iar culorile primite sunt pe gustul meu. Sunt primele farduri crema pe care le incerc deci nu am cu ce sa le compar. Nu am pleoape uleioase si nu am prea avut probleme cu fardurile care se strang in pliu...Pe pleoapele mele aceste farduri au rezistat cu succes 7 ore ( dupa care m-am demachiat), sunt foarte usor de aplicat si de amestecat atat cu pensulele de machiaj cat si cu degetele. Mi se par foarte potrivite persoanelor la inceput de drum in ale machiajului cat si persoanelor lenese ca mine. Fardurile sunt foarte pigmentate, fine si cremoase. Aceste produse se numara printre favoritele mele din colectia The One si imi doresc si alte nuante. Un mini borcanel de fard are 4 g ( o sa ma tina o viata) si la pret intreg costa 35 lei. Singurul lucru care mi se pare ciudatel este acela ca fardurile expira la 6 luni de la deschidere.


Pentru machiajul buzelor avem :


Luciul de buze The One Power Shine promite un finisaj uniform, cu aspect ca de oglinda pentru buze senzuale, voluptoase. Eu am buze subtiri si doar o doza zdravana de botox le-ar putea face senzuale si voluptoase asa ca de acest aspect nu ne vom lega.  In primul rand, imi place ambalajul, imi place aplicatorul  si imi place mirosul fructat al acestor produse. Eu am primit nuantele: "Rose glacier" si "Trendy Berry" .
Ambele culori contin o portie sanatoasa de sclipici fin care pe mine nu ma deranjeaza.
In ceea ce priveste pigmentatia, nu sunt cele mai pigmentate luciuri de buze insa se pot purta singure pentru un look natural, sau peste un ruj pentru a oferi acestuia un plus de stralucire.
Intr-adevar, luciul acesta de buze are un aspect foarte lucios, ca de oglinda si in plus nu este deloc lipicios. Ca si rezistenta, din nou, nu exceleaza insa sunt atat de micute ca incap in orice poseta si in orice buzunar ca sa poti sa le reaplici ori de cate ori este nevoie.
Luciul de buze are 5 ml, in catalog sunt disponibile 6 nuante si la pret intreg costa 27 lei.


Preferatele mele din aceasta gama sunt rimelul ,fardul crema "Beige pearl" si luciul de buze "Trendy Berry" .
Ati incercat aceste produse? Va plac/ va tenteaza?


Review: Frumusete de zi cu zi by Oriflame

Hello!

Cu toate ca vremea e mizerabila si ploua cu galeata de cand m-am trezit, nu am sa las acest aspect sa imi strice tot sfarsitul de saptamana...
Pentru a-mi descreti fruntea, am sa dedic acest weekend produselor The One de la Oriflame pe care le testez intens de mai bine de doua saptamani.
Pentru inceput, trebuie sa recunosc ca am ramas impresionata de campanie si de numarul mare de produse pe care le-am primit...Era amuzant sa ma vedeti topaind de ici colo de bucurie cand am deschis misteriosul pachet de la Oriflame...
Pentru ca, dupa cum am mentionat mai sus, sunt multe produse despre care trebuie sa va vorbesc, am impartit produsele pe categorii.

Pentru inceput o sa va vorbesc despre produsele care fac parte din categoria "Frumusete de zi cu zi" din gama The One de la Oriflame.
Din aceasta prima categorie am primit 3 produse: fondul de ten, pudra si corectorul.


Fondul de ten The One IlluSkin ne promite "textura satinata si lejera" care pune in valoare frumusetea si stralucirea naturala. In opinia mea, face exact ce promite: are acoperire lejera, mica spre medie, uniformizeaza cu succes nuanta tenului si acopera discret imperfectiunile. Este un fond de ten foarte natural, rezistent la transfer (nu ramane nici pe haine si nici pe telefonul mobil), nu se strange in liniile fine si nici nu devine portocaliu la cateva ore de la aplicare. Nuanta primita de mine, "Natural Beige "este putin mai inchisa decat nuanta tenului meu insa acest lucru nu ma deranjeaza, diferenta e foarte mica si oricum de acum incolo doar mai bronzata pot sa devin...
Apreciez foarte tare ambalajul din sticla, cu pompita si faptul ca fondul de ten are SPF 20.
Are 30 ml, in catalog este disponibil in 6 nuante si la pret intreg costa 45 lei.

Pudra The One Illuskin promite la randul ei textura lejera si ultra-fina care se intinde perfect si nu se strange in liniile fine. La fel, se tine de cuvant! Purda este chiar foarte fina , completeaza armonios fondul de ten si ofera un strop de acoperire in plus, lucru de apreciat. Nuanta primita de mine se numeste "Medium" si mi se potriveste. Imi place si ambalajul din plastic rezistent, cu oglinda, si faptul ca fiecare gama are ambalajul in culori deferite. Pudra are 8g , este disponibila in 3 nuante si la pret intreg costa 50 lei.

Corectorul The One Illuskin promite sa lumineze zona de sub ochi si sa reduca aspectul cearcanelor.  L-am primit in nuanta  cea mai inchisa din catalog, "Nude Beige "care se intampla sa fie exact nuanta tenului meu. Ca sa lumineze vizibil zona de sub ochi, ar fi trebuit probabil o nuanta mai deschisa. Reduce aspectul cearcanelor, este rezistent si cremos, se aplica usor si se estompeaza repede, oferind un look proaspat si natural. Imi place ambalajul si sistemul de dozare, are 10 ml , este disponibil in 3 nuante si la pret intreg costa18 lei.



In concluzie, aceste produse se adreseaza persoanelor care isi doresc un machiaj al fetei discret si foarte natural, categorie in care ma incadrez si eu. Nu cred ca fondul de ten este potrivit persoanelor care se lupta cu acneea severa si nici corectorul nu satisface nevoile persoanelor cu cearcane foarte pronuntate.
Daca te numeri printre norocosii cu ten relativ curat, insa ai totusi nevoie de ceva in plus aceste produse ar putea sa fie The One pentru tine!


Ati incercat produsele prezentate mai sus? Daca da, ce impresie v-au lasat? Daca nu, va tenteaza?



joi, 15 mai 2014

Danone implineste azi 15 ani in Romania

Hello!

Asa cum puteti sa va dati seama si din titlu, azi este ziua de nastere a deliciosului iaurt Danone in Romania. Au trecut fix 15 ani de cand primul iaurt Danone a fost produs in fabrica din Bucuresti. De atunci pana azi, peste un milion de iaurturi sunt produse zilnic.

 

Cu acest prilej, s-a relansat siteul Danone care cuprinde toate informatiile pe care un consumator obisnuit ar putea sa doreasca sa le afle.
Apreciez la noul site in primul rand designul simplu si curat, alb-albastru.
 Apoi, nu pot sa nu remarc numeroasele informatiile despre istoria Danone, despre cum se produce iaurtul, despre un stil de viata sanatos si despre toata gama de produse Danone.
Un alt lucru care mi-a captat atentia este sectiunea  "Danone se implica" unde putem afla detalii despre proiectele cu valoare sociala in care acest brand se implica.

Nu consider ca site-ul necesita imbunatatiri insa nu cred ca ar strica daca ar exista niste elemente interactive pe site; de pilda sondaje de opinie despe produsele danone sau consultarea clentilor cu privire la dezvoltarea viitoarelor produse marca Danone.


Care este produsul vostru Danone favorit?

miercuri, 14 mai 2014

Beauty Buys: Mai 2014

Hello!

Asa cum spune si titlul postarii, azi vorbim despre produsele pe care le-am primit/ le-am cumparat in aceste prime doua saptamani din luna mai. In urma cu cateva postari va aratam cumparaturile lunilor martie si aprilie si constatam ca nu am facut tare mult shopping... Ei bine, in luna mai lucrurile s-au schimbat si m-am ales cu o multime de produse care abia asteapta sa fie prezentate.

In primul rand, am primit toate produsele din poza de mai sus din partea Oriflame. Toate fac parte din noua gama The One si le testez deja de doua saptamani asa ca urmeaza sa fac o scurta serie de postari despre ele. Avem asa: fond de ten, corector, pudra Illuskin, trei farduri crema Colour impact, mascara Volume Blast, doua oje ,doua luciuri de buze Power Shine.  Nu cred ca am mai testat vreodata atatea produse noi de machiaj intr-o singura luna. Sa fiu sincera cu voi, sunt destul de multumita de toate produsele si abia astept sa va povestesc mai multe despre ele.


Apoi, am profitat de o oferta primita pe mail si am plasat o mica comanda Yves Rocher. Mi-am cumparat un set format din trei geluri de dus Jardins du Monde : Nuca de Macadamia, Orez violet din Laos, Migdale din Califormia. Pe primele doua le-am avut si in trecut, le-am iubit si de aceea le-am si recumparat. Pe cel cu migdale am inceput acum sa il folosesc insa trebuie sa recunosc ca nu-s prea incantatade el.


Gelurile de dus au venit la set cu lufa din imagine si cadoul surpriza  pentru orice comanda a fost gelul de dus Mango-Fructul Pasiunii la 400 ml.  Toata afacerea m-a costat 34 lei (din care 12 lei transportul) .

De pe 1001cosmetice.ro mi-am cumparat mult dorita oja OPI "Don't Bossa Nova Me Around" de care sunt in continuare obsedata. Este prima mea oja OPI insa cu siguranta nu este ultima. Oja a venit insotita de cateva mostre pe care sunt incantata sa le folosesc.


Si ultimul dar nu cel din urma produs cumparat este unul Avon. Nu stiu exact de ce microb sufar  insa nu poate sa treaca o campanie Avon si eu sa nu imi cumpar o prostioara cat de mica. De data aceasta am ales serul pentru par rebel Advance Techniques Smooth as Silk . Nu l-am incercat inca dar cu siguranta daca imi place o sa mai auziti de el aici pe blog.

Asta e tot pentru azi, va las ca am de facut un proiect pentru scoala care trebuie predat cel tarziu maine si eu inca nici nu m-am apucat de el...Doar mie imi place sa las totul pe ultimul minut?!?
Ati incercat/ va tenteaza careva dintre produsele prezentate mai sus?