duminică, 17 noiembrie 2013

Ce am ales sa port pe unghii in aceasta toamna?

Azi  am decis sa va arat 5 oje pe care le consider potrivite pentru toamna si pe care le-am purtat pana la epuizare.Un lucru demn de mentionat este ca mie nu imi place in mod deosebit toamna si nici trendurile cu care vine la pachet. Singurul trend de toamna care mi se potriveste sunt unghiile inchise la culoare.


Si acum sa le luam pe rand:


  • Rimmel London Salon Pro in nuanta 402 "Urban Purple"- nu e rosu, nu e nici roz si in nici un caz nu e "purple" . Este o culoare frumoasa, arata bine pe unghii si rezista 4-5 zile.


  • Lac de unghii Farmasi- din pacate nu stiu nuanta, este o oja destul de veche si i s-a sters eticheta. Va garantez ca arata mult mai bine in realitate decat am reusit eu sa surprind in aceasta poza. Am oja asta de 3 sau 4 ani si o port in fiecare tomna. Imi place foarte tare culoarea aceasta si la fel, oja rezista cu succes 4-5 zile.
  • She Stylezone in nuanta 322- am luat aceasta oja din Dm si pentru mine e nude-ul perfect. Asa cum se vede si in data din poza, port oja nude in orice anotimp.La fel, rezista foarte bine pe unghii.
  • Oriflame Pure Colour in nuanta "Glossy Taupe"- se potriveste cu noroiul de afara :)).  Lasand gluma la o parte, imi place foarte tare aceasta oja si la fel ca celelalte oje Oriflame, rezista foarte bine pe unghii.
  • Rimmel London Salon Pro colectia Kate nuanta 711 " Punk Rock"-este de departe oja mea favorita in aceasta toamna.Am purtat-o singura sau in diverse combinatii, cert este ca tot a doua saptamana o am pe unghii.
 Pentru nici o oja de mai sus nu am folosit top coat.

Voi in ce culori va pictati unghiile in aceasta toamna?


Have fun!

2 comentarii: