vineri, 15 noiembrie 2013

Haul & prime impresii: Avon C15 / 2013

Buna seara dragele mele!
Asa cum sunt sigura ca stiti deja din titlu, azi o sa povestim despre cumparaturile pe care le-am facut in campania 15 de la Avon. Mi-am luat destul de multe lucrusoare insa nu imi pare rau, sunt destul de incantata de comanda mea.



Din gama Planet Spa mi-am ales 4 produse "absolut necesare" :


  • Crema pentru maini si picioare Egyptian Secrets cu extract de nufar- nu stiu ce miros ar trebui sa aiba nufarul insa cert este ca aceasta crema miroase bine. Are 75 ml si o consistenta bogata, potrivita zonelor carora le este adresata. Imi place!
  • Masca de fata Egyptian Secrets cu extract de nufar-nu stiu exact la ce ar trebui sa ajute insa miroase bine si sunt sigura ca tenul meu o sa se bucure atunci cand o voi folosi.Este o masac peel off, are tot 75 ml si produsul in sine este alb, lucru care nu ma incanta in mod deosebit. Parca imi placea mai tare daca era transparent.
  • Crema usoara pentru corp cu extract de foare de lotus- pe ambalaj scrie "light body souffle", denumire care, daca ma intrebi pe mine, i se potriveste mai bine decat cea in romana. Am avut acest produs in varianta de 50 ml si mi-a placut foarte tare. Am vazut ca s-a scos din catalog asa ca,atunci cand am vazut-o in oferta pentru reprezentanti am zis "acum ori niciodata". Are 200 ml si miroase divin...divin!
  • Masca de par cu ulei de masline Heavenly Hydration- nici nu mai stiu de cate ori am recumparat acest produs. Asa cum am spus de fiecare data: "Este masca mea de par preferata".
  • Set Naturals cu portocale si ghimbir-contine gel de dus, lotiune pentru corp si maini si spray de corp. Mi-a placut foarte tare mirosul lor pe pagina parfumata insa nu mi-am facut prea mari sperante. Spre fericirea mea m-am inselat! Imi place foarte tare mirosul acestei game, un miros de toamna tarzie.
  • Spray de par pentru protectie termica Advance Techniques- are 100 ml si un miros placut. Nu am incercat inca produsul insa sper sa ne intelegem bine.
  • Oje Nailwear pro+ in "Midnight Green" si "Plum Seduction"- asa cum stiti deja, imi plac ojele Avon. Aceste doua culori sunt mult mai frumoase decat ma asteptam, sunt foarte potrivite acestei perioade  si abia astept sa le am pe unghii.
  • Set de doua suporturi pentru lumanari- suporturile sunt aurii, din sticla, si vin la pachet cu cate o candela alba simpla. Le-am luat pentru ca am vrut sa-mi imbrac camera in straie de sarbatoare.

Asta e tot ce am ales din catalogul 15. Voi?


Have fun!

4 comentarii:

  1. Egyptian Secrets suna tare bine! N-am mai vazut de mult un catalog Avon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Brosurile de sarbatori sunt periculoase, exista tentatii pe fiecare pagina :))

      Ștergere
  2. Nici eu nu m-am uitat in vreun catalog Avon,insa stiu ca produsele Planet spa sunt foarte bune:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt de acord cu tine! Produsele Planet Spa imi inspira mai multa incredere decat orice alta gama de la Avon. :)

      Ștergere