miercuri, 22 ianuarie 2014

Haul:Oje noi in colectia mea

Hello!
In primul rand, vreau sa imi motivez absenta de pe blog...Asa cum unele dintre voi stiti, a inceput sesiunea si inca cu cateva saptamani inainte sa inceapa am avut de facut, prezentat,predat o multime de lucrari si proiecte...Partea buna e ca am terminat cu proiectele si cu un examen...mai am 5!
Si acum, la subiectul postarii, colectia mea de oje a ajuns zilele trecute maricelul numar de 57, azi vreau sa va arat ultime 4 oje adaugate in colectie...
Ca un om rational ce sunt, mi-am propus sa imi dau voie sa mai cumpar 3 oje( ca sa ajung la 60) si apoi ma opresc! O sa am voie sa imi cumpar o oja doar cand alte 2 din colectia mea s-au golit sau s-au stricat.

 Si acum, partea mai interesanta, culorile:


  •  Avon nailwear pro+ in nuanta "naked truth"-asa cum se poate observa, este o oja nude. Arata bine pe unghiile mele, nu e o nuanta ciudata in contrast cu pielea mea, sunt sigura ca o sa port mult si bine.
  • Avon nailwear pro+ in nunata "blue water lilies"- un albastru deschis cu irizatii aurii. Dupa parerea mea e o oja superba, o am si acum si unghii si cu siguranta e favorita mea dintre cele 4.
  • Avon nailwear pro+ in nuanta "cherry jubilee"- nu stiu de ce are capacul altfel decat celelalte oje Avon...Ca si nuanta e frumoasa, am purtat-o deja de 2 ori si rezista pe unghii cam 3 zile.
  • Avon ColorTrend in nuanta "rose golden"- am cumparat-o doar pentru ca mi-a placut foarte tare cea aurie cumparata anul trecut...Din pacate in c17 ea nu era disponibila asa ca am luat-o pe asta...Nu imi place prea tare insa sa speram ca voi gasi ceva combinatii in care sa imi placa.


 Asta e tot pentru azi! Promit sa revin cat de curand cu un review parfumat!
Ati incercat ojele de mai sus?Va tenteaza? Ce alte nuante de la Avon imi recomandati?







 Have fun!

2 comentarii:

  1. Oje de la Avon nu prea am avut insa m-ar tenta prima nuanta,e superb nude-ul acela!Sa le folosesti cu placere si spor la ojat! Pupici.

    RăspundețiȘtergere