luni, 10 februarie 2014

Achizitii recente/Favoritele lunii Ianuarie 2014

A trecut si sesiunea, am aflat si o parte din rezultate asa ca, este momentul sa revin in forta printre voi!
Astazi o sa va vorbesc despre produsele pe care le-am cumparat in luna ianuarie. Mai mult decat atat, pentru ca imi plac toate, aceasta postare este 2 in 1, si haul si favoritele lunii.
Daca imi cititi blogul de ceva vreme stiti ca am folosit samponul roz Elseve si masca de par cu ulei de masline  de la Avon de ani de zile. In acest nou an se pare ca atat eu cat si parul meu ne-am dorit o schimbare...
Deci, sa incepem:

  • Am decis sa incerc samponul Elseve Fibralogy pentru par lipsit de densitate. L-am folosit de cateva ori si pot sa va spun ca imi place foarte tare. Are un miros placut, deferit fata de cel roz, face multa spuma si lasa parul curat curat.
  • Lotiunea tonica astringenta pentru pori de la Avon Clearskin a fost incercata doar de 2-3 ori.  Imi place faptul ca indeparteaza impuritatile insa ma deranjeaza ingrediente sale, "alcohol denat" fiind al doilea pe lista de ingrediente.
  • Masca de par Kallos Placenta este foarte populara si are o multime de review-uri pozitive asa ca trebuia sa o incerc si eu. In cele cateva dati in care am folosit-o am observat si puncte pro si puncte contra ale acestui produs deci urmeaza un review. Ideea generala e ca mi-a placut!
  •  Oja Avon Nailwear pro+ in nuanta" Lemon sugar"  m-a cucerit de la prima purtare. Este o culoare foarte draguta si foarte vesela ( nu ca si in poza). Singurul minus este ca pentru a obtine o culoare opaca este nevoie de 3 straturi.
  • Balsamul de buze Alverde este ieftin si bun, merita incercat!
  • Rujul Ultra Colour Absolute in nuanta "creamy melon" este foarte dragut. Este un ruj hidratant intr-o nuanta draguta de corai.  L-am purtat cu un gloss peste si s-ar putea sa fie noul meu ruj favorit.
Acestea sunt atat achizitiile cat si favoritele lunii Ianuarie. Sunt curioasa daca va place vreunul dintre produsele de mai sus si de asemenea care au fost pentru voi favoritele lunii.


4 comentarii:

  1. Si mie imi place masca de par de la Kallos :D
    Nuanta rujului este foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru pretul ei, masca de par e neasteptat de buna...Ma bucur sa aud (citesc) ca iti place si tie!
      Rujul chiar l-am nimerit bine de data asta, in general imi aleg cele mai ciudate nuante din catalog :))

      Ștergere
  2. Trebuie sa incerc si eu balsamul de buze de la Alverde,am mai citit despre el!
    Masca de la Kallos am avut-o mai demult si mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este bun balsamul de buze, poti sa-l incerci linistita!
      Te pup si te mai astept! :*

      Ștergere