joi, 13 februarie 2014

Review:Unt de corp Fennel

Hello!

Am cumparat untul de corp Fennel in urma cu un an (poate si mai bine) si a stat neatins in dulapiorul meu pana la inceputul lunii februarie. Il folosesc de aproximativ 2 saptamani si a sosit momentul sa va spun si voua despre el.
Imi amintesc ca, atunci cand l-am cumparat erau destul de multe variante ( cu masline, unt de cacao, vanilie...) si dintre toate varianta cu extract de shea m-a convins sa o iau acasa.


  •  Ambalajul este confectionat dintr-un plastic rezistent, de culoarea untului si, daca ma intrebati pe mine, seamana foarte bine cu ambalajele unturilor de corp de la The Body Shop.
  • Pretul unui unt de corp este de 12-15 lei pentru 200 g.
  • Fiind un unt de corp, are o consistenta groasa (nu se misca nici daca intorci invers borcanelul) dar in ciuda acestui fapt intra foarte repede in piele lasand-o moale si hidratata.
  • Are un miros dulce si foarte persistent atat pe piele cat si pe haine, pijamale.
  • Nu lasa pelicula aceea grasa pe piele si nici pete sau dungi pe haine.
  • O cantitate mica de produs ajunge pentru hidratarea intregului corp.

Dupa umila dar sincera mea parere, este un produs foarte bun si daca nu l-ati incercat pana acum, va recomand sa-i dati o sansa, nu cred ca o sa va para rau.










5 comentarii:

  1. Imi plac unturile de corp,le folosesc iarna cand simt nevoia de hidratare extra.Mi se parea cunoscut recipientul desi nu am folosit niciodata produse de la Fennel.Apoi,citind postarea mi-am dat seama de ce,cum ziceai si tu cutiuta chiar seamana cu ambalajul produselor TBS.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu in perioada rece folosesc unturile de corp si acesta mi se pare chiar foarte bun!
      Asta nu ma impiedica sa imi doresc sa incerc macar un unt de la TBS,au niste arome cel putin delicioase :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Si eu, mai ales acum! Hidrateaza pielea mult mai bine decat o lotiune un lapte sau o crema de corp. Uleiuri nu prea am incercat (doar unul de la Oriflame care mi-a placut) poate poti tu sa imi recomanzi ceva...
      Te pup si te astept !

      Ștergere