luni, 3 martie 2014

Beauty Buys: Februarie 2014

Hello!

Ca si orice alta shopaholica care se respecta, nu rezist nici o luna fara sa imi cumpar ceva nou...
Spre fericirea pusculitei mele,  ma multumesc si cu lucruri ieftine dar bune.
Azi o sa va arat si voua doua mini sesiuni de shopping de care m-am bucurat in luna februarie.

Pentru inceput, am plasat o mica comanda Avon care contine doar doua produse si doua mostre:

Primul lucru pe care am pus ochii este apa de toaleta Pur Blanca in editie limitata. Pur Blanca este primul parfum de la Avon pe care l-am folosit vreodata.Imi amintesc ca eram in clasele primare si mami cumparase acest parfum tot intr-o varianta fara pulverizator. La vremea aia mi se parea atat de frumos si de pretentios incat nu puteam sa stau departe de el; de cate ori ramaneam singura in camera ma cocotam pe dulap sa ma dau cu parfum :))
Apoi, in clasa a 6-a am primit prima sticluta de parfum care era numai a mea. A fost cadou de Mos Nicolae de la matusa mea. Acel parfum era o editie limitata a parfumului Celebre tot de la Avon si venea ambalat intr-o sticluta cu fundita ca si cea de mai sus, doar ca era albastra. Nu stiu daca isi mai aminteste cineva sticluta insa eu sigur nu o sa uit prea curand...
Acestea fiind spuse, va dati seama ca atunci cand am vazut acest parfum a trebuit sa il am...

Un lucru la care imi statea gandul de ceva vreme este un lac de unghii matifiant. Acesta de la nailwear pro+ este bun. Il am si acum pe unghii peste o oja verde deschis deschis tot de la Avon si sunt obsedata. In perioada urmatoare sigul o sa il aplic peste orice oja.

Cred ca stiti deja cat de mult iubesc parfumul Herve Leger Intrigue...Stiu ca la Avon mai exista doua parfumul din aceeasi familie. Unul se numeste Herve Leger Ete iar celalalt Herve Leger Femme pe care nu le mirosisem niciodata. Am decis sa imi iau o mostra din fiecare sa vad cum sunt...Ambele au miros placut insa nici nu se compara (din punctul meu de vedere) cu Intrigue.


Apoi, am plasat o mica comanda pe 1001cosmetice. Imi place foarte tare acest magazin online deoarece mereu aduc produse noi si mereu au o multime de produse la promotie.


Eram de mult timp in cautarea unei pudre bronzante insa nu ma puteam decide pe care sa o cumpar. Pana la urma, dupa ce am vazut un clip al lui Fleur DeForce pe youtube in care pomenea ca ii place aceasta, am cumparat-o. Este pudra Rimmel London Natural Bronzer in nuanta "Sun Bronze". Acum ca o am, pot sa spun ca sunt foarte multumita de alegerea facuta. Este un bronzer discret, nici prea portocaliu, nici prea maro si pe langa asta, zice ca e rezistent la apa si are SPF15. Cat a costat? 16 lei! Daca sunteti interesate, o gasiti aici intr-o alta nuanta, cea aleasa de mine nu mai e pe stoc.

Sunt sigura ca ati vazut pe alte bloguri postari cu noutatile de la Essence. Dintre toate acele noutati, cea mai intrigata am fost de XXXL longlastig lipgloss cu efect mat. Da, un luciu de buze mat! Era disponibil in 3 culori, un nude, un roz si un rosu. Logic, am ales nuanta Soft Nude. Este un luciu de buze super pigmentat, miroase a caramel si chiar ofera buzelor  un efect mat. Ce am observat e ca aplicatorul aduna mai mult produs decat e necesar si excesul trebuie indepartat de pe buze (pupand un servetel in cazul meu) dar dupa aceea e WOW. Mie imi place foarte tare si va recomand si voua sa-l incercati. Costa 12.5 lei si il gasiti aici.

Ca de fiecare data, am primit si un produs mini, cadou la comanda. De data aceasta am primit un mini antiperspirant spray Nivea stress protect. Nu stiu cat de bun sau rau e insa mie mi se pare ca miroase a spray pentru insecte si din acest motiv nu as cumpara acest produs. Insa clar, apreciez micile atentii primite la fiecare comanda!

Si, ultima dar nu cea din urma oprire am facut-o la un non stop.

Eram cu prietenul meu la non stop sa cumparam cozonac cu mac cand mi-am amintit ca nu mai am sampon. M-am uitat sa vad ce gasesc acolo si am gasit o multime de variante de sampon Elseve; asa cum stiti, acestea sunt preferatele mele. M-am oprit la Multi-vitamins Fresh pentru ca nu-l mai vazusem pana atunci. Nici o supriza, imi place mult si acest sampon Elseve. Curata bine parul, nu-l incurca, face spuma multa si miroase a citrice.

Asta e tot pentru moment, sper ca postarea mea va este utila.
Voi ce produse ati cumparat in luna februarie?

8 comentarii:

  1. Ioai ce rau imi pare ca nu mi-am luat si eu Pur Blanca, sper sa mai fie la oferta caci, la fel ca si tine, am amintiri frumoase cu aroma lui. Inainte daca stii, era crema Pur Blanca, si ma faceam inainte sa ies din casa in caz ca ma pupa cineva sa miros bine :)):D ♥
    Are un miros superb, imi place si acum:).
    http://miss-lorrie.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata nu se stie cand si cine te pupa, cred si eu ca trebuia sa mirosi bine :))
      Sigur o sa mai fie la oferta; si mie imi place foarte tare cum miroase!
      :* :* :*

      Ștergere
  2. Sa le folosesti cu placere!Mi-a atras atentia recipientul parfumelului dar am reusit sa ma abtin sa nu mi-l comand.Sigur e si mai dragalas in realitate.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din pacate nu-s un fotograf prea reusit...Sticluta e adorabila si mirosul sigur il cunosti deja...
      :* :* :*

      Ștergere
  3. Sticluta aia albastra cred ca o am si acum, a fost primul parfum primit cadou de la omul meu drag, parca inainte de Craciun.
    Un lac matifiant imi doresc si eu. :)
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? Ce dragut! Mie imi pare foarte rau ca am aruncat-o, nu stiu de ce a trebuit sa fiu eu atunci asa harnica...
      Lacul matifiant e bun, l-am aplicat deja peste vreo 3 oje si a functionat la toate..In plus, ajuta oja sa reziste mai mult pe unghii.
      Multumesc Mihaela! :*

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu placere!Mi-a atras atentia recipientul parfumelului

    RăspundețiȘtergere