luni, 17 martie 2014

Colectia mea de parfumuri 2014

Buna dimineata dragele mele!
Azi o sa vorbim putin despre unul dintre subiectele mele favorite: parfumuri.
Iubesc parfumurile, sticlutele de parfum si, ca orice alta reprezentanta a sexului frumos, ador sa miros bine.
Nu sunt o colectionara de parfumuri in adevaratul sens al cuvantului insa imi place sa am mai multe optiuni la indemana.
 Sa trecem la treaba:

Voi incepe cu parfumurile de la Avon pentru ca ele reprezinta majoritatea colectiei mele. Ca si o parere generala, imi plac parfumurile de la Avon, au mirosuri interesante, o gama larga de produse si preturi mici mici.
  • Outspoken Fresh by Fergie - Asa cum ii spune si numele, este un parfum fresh, potrivit pentru anotimpul cald. Notele sale sunt: lemn de santal, iasomie, guava, piersica,portocala,magnolie.Este apa de parfum, are 50 ml si costa 90 lei in brosura actuala Avon.
  • Viva by Fergie - Cel mai potrivit adjectiv pentru acest parfum este: masculin! Este un parfum puternic, masculin si, dupa parerea mea ar putea sa fie un parfum unisex. Atunci cand il port ma simt puternica si hotarata. Are note de: tonuri verzi, bergamota, narcisa, lavanda, lemn, mosc, vetiver. Este apa de parfum, are 50 ml si costa tot 90 lei.
  • Outspoken Intense by Fergie - Este un parfum fresh-floral-fructat. Notele sale sunt: kumquat, carambola, mure, flori de portocal, floareapasiunii, gardenie, ambra, cedru si mosc. La fel, este apa de parfum, are 50 ml si costa 90 lei.
  • Herve Leger Intrigue- este parfumul meu favorit de la Avon, miroase deosebit si are dedicata o postare aici .
  • Avon Only Imagine... - In primul rand, sa ne oprim un minut sa admiram sticluta. Cred ca este cea mai frumoasa sticluta de parfum pe care o am!  Parfumul face parte din categoria floral-proaspata si are note de: zmeura, mure, mar, cedru, mosc, lemn de santal, bujor, violeta, coacaz. Am auzit pe cineva spunand ca seamana cu parfumul DKNY Be Delicious. Este apa de parfum, are 50 ml si costa 69 lei.
  • Avon ultra Sexy- Este un parfum dulce si sexy, seamana putin cu Nina by Nina Ricci si il ador. Are note de: bergamota, para, folarea pasiunii, piersica, bujor magnolie, mosc, lemn, cihlimbar. Este apa de toaleta, are 50 ml si costa 72 lei in catalogul curent.
  • City Rush Glamour- Un parfum dulce-floral si foarte persistent. Are note de: frunze de violete, orhidee si lemn de santal. Este apa de parfum, are 50 ml si costa acum 90 lei in catalogul Avon.
  • Incandessence - Este parfumul pe care il purtam cel mai des in liceu. Este un parfum floral si are note de: piersica alba, trandafir si  lemn de tec. Este apa de parfum, are 50 ml si costa acum 59.99 lei la set cu o lotiune de corp si un deodorant.
  • Today - Este unul dintre cele mai iubite parfumuri de la Avon. Este un parfum puternic, floral si persistent. Notele sale sunt: piper, cactus, frezie, strelitzia, floare de portocal, tuberoza, hibiscus, cedru si mosc. Este apa de parfum, are 30 ml si costa in jur de 50 lei.
  • Pur Blanca- Este primul parfum de la Avon pe care l-a avut mama si eu il folosesam pe furis. Face parte  din categoria floral-orientala si are note de: frezie, bujor si heliotrop. Daca ar trebui sa il descriu intr-un cuvant, as spune ca este un parfum curat. Este apa de toaleta, are 30 ml si costa 35.99 lei.

 Urmatoarea categorie este cea a parfumurilor Oriflame.Cel putin pentru mine, parfumurile de la Oriflame sunt mereu un risc.Am cumparat de-a lungul timpului o multime de parfumuri de la ei insa, la final, sunt doar 3 care pot sa spun sincer ca imi plac. Parfumurile care pentru mine au fost o uriasa dezamagire sunt: My Red, Giordani White Gold,Giordani Gold, Paradise, Divine Sensual, Precious moments, Volare, Enigma dare to dream, Ice si Eclat.
Acum, sa revenim la cele 3 parfumuri Oriflame care imi plac:


  •  Lovely Garden - Un parfum dulce dar nu sufocant, potrivit pentru primavara-vara. Are note de: rubarba, note verzi, lapte cald si vanilie. Suna la fel de bine precum miroase! Este apa de toaleta, are 50 ml si costa 80 lei la pret intreg.
  • Dancing Lady Hypnotic night- Asa cum se poate deduce si din nume, este un parfum intens, puternic, de seara. Are note de  flori de sofran si lemn de santal. Este apa de toaleta, are 50 ml si costa 80 lei la pret intreg.
  • Love Potion- Am mai spus de o multime de ori, este parfumul meu preferat de la Oriflame. Este un parfum dulce si delicios. Are note de ghimbir, floare de cacao, ciocolata. Este apa de parfum, are 11 ml si costa 30 lei, la pret intreg.
 Penultima categorie include doua parfumuri unice in colectia mea, in sensul ca sunt singurele reprezentante ale firmei lor.
  • Moment de Bonheur de la Yves Rocher- Am primit cadou acest parfum in urma cu 2 ani, de ziua mea, din partea Yves Rocher (pentru o comanda de 40 lei, parca) . Este un parfum floral, are note verzi de trandafiri si este destul de persistent. Cu toate ca miroase foarte bine, pretul parfumurilor Yves Rocher mi se pare destul de piperat. Este apa de parfum, are 50 ml si costa 185 lei la pret intreg si 120 lei la reducere.
  • Belong  by Celine Dion- Este un parfum dulce si placut, dar nimic exagerat. Mi se pare potrivit pentru anotimpul rece, persista destul de bine pe piele, este apa de toaleta, are 30 ml si costa in jur de 50 lei. Notele sale sunt: bergamota, lemn, ananas, piper.
Si, ultima categorie este cea a  parfumurilor boyfriend-approved. Categoria este formata din parfumurile cele mai scumpe din colectia mea care sunt atat favoritele mele cat si ale iubitului meu.

  • Basic Instinct de la Victoria's Secret-  Este un parfum sexy, puternic si foarte persistent. Are note de: orhidee, trandafir, gardenie, caisa, pruna si patchouli. Are un miros deosebit, il recunosc oriunde. Este apa de parfum, are 75 ml si pe aoro.ro costa 174 lei.
  • Nina by Nina Ricci- Este parfumul meu favorit ever. Este cel mai delicios parfum pe care l-am mirosit vreodata si il ador. Nu vreau sa raman niciodata fara el. Este un parfum dulce, fructat, proaspat, vesel, minunat... Notele sale sunt: lamaie, citrice, praline caramelizate, vanilie, bujor, maracuja, lemn de mar, cedru si mosc alb. Este apa de toaleta, are 50 ml si pe aoro.ro costa 153 lei.
Asta e tot pentru azi, sper ca v-a facut placere sa descoperiti ce parfumuri se ascund in dulapiorul meu. Mi-a placut sa scriu aceasta postare pentru voi si daca aveti si voi pe blog postari asemanatoare, va rog sa imi lasati un link in casuta de comentarii.Cu siguranta trebuie sa ies putin la aer, ma doare capul de la mirosul celor 17 parfumuri combinate.
Voi ce parfumuri aveti in colectie?


3 comentarii:

  1. Dintre cele prezentate de tine am momentan doar Incandessence.
    Today si Pur Blanca le-am avut acum ceva timp,iar de restul am auzit dar nu le-am incercat.Poate in viitor..:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac toate (in felul lor) , merita incercate atunci cand te plictisesti deja de ce ai...
      Eu mi-am propus sa consum cat mai multe dintre ele si sa ma opresc din cumparat pentru o vreme :)
      Te pup si te mai astept in vizita :)

      Ștergere
  2. Folosesc si eu ultra Sexy imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere