sâmbătă, 1 martie 2014

Empties:Ianuarie & Februarie 2014

Hello hello!

Azi, fiind zi de curatenie, m-am gandit sa facem o scurta trecere in revista a produselor pe care am reusit sa la termin pana la ultima picatura in primele doua luni ale acestui an.
Nu am strans munti de produse insa sunt destul de multumita de mine, am reusit sa-mi tin in frau dorinta de a cumpara tot ce vad si am folosit produsele pe care le aveam deja...
Dulapiorul meu cu siguranta simte diferenta!
Am stors:

  • Gelurile de dus Senses Dazzling si Winter Cocoon de la Avon- mi-au placut foarte tare ambele, nu uscau excesiv pielea, miroseau foarte bine,erau perfecte pentru anotimpul rece. Acum ca e oficial primavara, ma voi indrepta spre mirosuri mai floral-fructate insa cu siguranta vor fi si anul acesta in wishlistul meu de Craciun.
  • Lotiunea de corp Avon Naturals cu portocale si ghimbir- neasteptat de buna. Intra rapid in piele, hidrateaza bine si miroase si mai bine. Chiar mi-a placut mai mult decat speram! As recumpara acet produs!
  • Uleiul cu functii multiple Swedish Spa de la Oriflame-era potrivit atat pentru par cat si pentru corp sau baie. Eu l-am folosit dupa dus, pe pielea uda si mi-a placut. Are sanse mari sa fie recumparat!
  •  Spray pentru corp Aimi Mystic Caress de la Oriflame- l-am cumparat candva in vara si l-am folosit in loc de parfum in zilele mai lejere. Nu stiu sa-i explic mirosul insa este unul foarte foarte placut, dulce (dar nu floral sau fructat )si fresh in acelasi timp...Il voi recumpara!
  • Spray de corp Avon Naturals cu portocale si ghimbir- este singurul spray din aceasta gama care mi-a placut. Am avut in trecut inca doua; unul cu flori de cires si unul cu pepene si ambele miroseau a alcool.Acesta insa mirosea super-potrivit pentru iarna. L-as recumpara!
  • Apa de parfum Inspire by Christina Aguilera- a aparut in multe postari aici pe blog, si cu siguranta mi-a placut. Avea 100 ml si mi-au trebuit mai bine de doi ani sa o termin.Pentru moment, nu mai vreau nici sa vad sticluta insa pe viitor, daca o sa ma apuce nostalgiile o voi recumpara. Miroase bine, persista destul de bine, va recomand cu drag sa o mirositi .
  • Parfum solid Enigma Dare te dream de la Oriflame-ambalajul in realitate este muuult mai dragut, parfumul miroase bine insa e putin prea pudrat pentru mine. Avea 2 g si mi se pare ca l-am terminat foarte repede.Daca va plac parfumurile dulci-pudrate, merita incercat. Nu cred ca il voi recumpara.
  •  Tratament leave-in cu ulei de argan Advance Techniques- 30 de ml m-au tinut aproape un an...Il aplicam de parul umed si il lasa  fin si usor de descurcat. Este un produs ieftin si bun care merita recumparat.
  • Antiperspirantul Nivea invisible- este preferatul meu ever...Ma protejeaza, ma pot baza oricand  pe el, nu-i ador mirosul dar in rest...are tot ce-i trebuie. L-am recumparat!
  • Balsamul multifunctional Avon Naturals cu piersica si bumbac -mi-a placut, l-am folosit ca si balsam de buze, si-a facut bine treaba insa tine o vesnicie si apuc sa ma satur foarte tare de el...Oricum, este un produs bun pe care il voi recumpara la un moment dat. Daca ma intrebati pe mine, este mai bun decat cutiuta cu minuni de la Oriflame insa aceasta din urma are ambalaj mai dragut si arome mai atractive.
  • Masca de fata cu minerale si namol Planet Spa de la Avon- produsul in sine era gri, mirosea foarte puternic a namol(banuiesc)  insa imi simteam fata mai curata si mai fina dupa indepartarea mastii. Ceva efecte pe termen lug nu am observat. Acum am una peel-off tot de la Planet Spa care chiar daca nu face mare lucru, macar e distractiv de folosit :)) . Nu cred ca voi recumpara acest produs.
  • Mostre crema de zi/ crema de noapte Optimals Oxygen Boost de la Oriflame-crema de zi mi s-a parut ok insa cea de noapte era prea lejera pentru tenul meu uscat. Nu voi cumpara aceste creme.
  • Oja nude She in nuanta 322(cred)- a fost nude-ul perfect pentru mine , din doua straturi era perfect opaca, rezista pe unghii 4-5 zile, o voi recumpara.
  • Oja Rimmel London Salon Pro in nuanta "Soul session"- tot o oja nude insa nu chiar asa perfecta ca si cea de mai sus (are o tenta mai rece) dar la fel de rezistenta . Posibil sa o recumpar!
  • Oja verde menta Miss Sporty in nuanta 14- superba superba superba. Cu siguranta o voi recumpara.
  • Mascara Rimmel London Scandaleyes Retro Glam-  arata foarte bine pe gene, ofera atat alungire cat si volum, face genele negre negre...si apoi cade picatele picatele pe sub ochi...Urasc acest lucru si din acest motiv nu o voi recumpara.
  • Un creion de ochi negru de la Avon- a fost bun dar nimic special, disparea destul de repede de pe linia apei si nu il voi recumpara.
Asta e tot pentru azi, o se revin cu un mic haul si apoi cu favoritele lunii. Pana atunci, va doresc o seara linistita si o primavara minunata!



4 comentarii:

  1. Si eu am testat cateva dintre aceste produse si in mare parte mi-au placut :D In special gelul de dus Winter Cocoon.
    Te pup si te astept si pe la mine :*
    http://chose-to-shine.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca avem preferinte destul de asemanatoare si asta nu poate decat sa ma bucure :)
      Te pupt!

      Ștergere
  2. Si eu am terminat azi uleiul de la Avon, cu greu dar l-am terminat:)):D.
    Il am de anul trecut:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Tratamentul cu ulei de argan si gelul de dus Winter Cocoon sunt super faine,imi plac mult!Ma tenteaza balsamul acela multifunctional,poate la urmatoarea comanda o sa-l cumpar.

    RăspundețiȘtergere