duminică, 6 octombrie 2013

Favoritele lunii: Septembrie 2013

Buna dimineata!
Timpul efectiv zboara, nu pot sa cred ca e deja 7 octombrie...
Azi nu am cursuri asa ca m-am gandit ca ziua de azi e perfecta pentru o postare pe blog.
O sa va vorbesc putin despre favoritele lunii septembrie. Tot la favorite intra si produsele din portfardul meu pe care ati putut sa le vedeti in postarea anterioara.


Primul produs-vedeta al lunii septembrie a fost gelul de dus cremos Senses Winter Cocoon. Miroase foarte bine, face spuma si lasa pielea curata si parfumata. Sunt destul de sigura ca este gelul meu de dus favorit de la Avon. 
In general folosesc samponul Elseve Nutri-Gloss si sunt foarte multumita de el. Cu toate astea, simt nevoia de o schimbare din cand in cand asa ca i-am dat o sansa si fratelui sau, Elseve Color-Vive. Face o spuma densa, miroase foarte placut si curata parul si dupa o singura samponare. 
De cand s-a lasat frigul am revenit la produsele mele de ingrijire cu miros de vanilie, ciocolata, scortisoara si alte bunatati.. Lotiunea de corp Balea Young Sweet Wonderland  miroase a ciocolata. Cum sa nu o iubesti?
Legat de beauty, trec prin diferite perioade. Acum e perioada in care nu imi suport parfumurile. Am o gramada de sticlute frumos mirositoare si efectiv nu vreau sa le folosesc. In loc de parfum, toata luna septembrie am folosit Aimi Mystic Caress, un spray de corp al carui miros imi place foare tare si care persista pe piele aprox o ora.
Oja Rimmel London Salon Pro  in nuanta " Punk Rock" nu avea cum sa lipseasca din aceasta postare. Dintre toate ojele de toamna pe care le am, aceasta e favorita mea.  Strang material pentru urmatoarea postarea care o sa fie despre ojele mele favorite pentru toamna si o sa vedeti atunci ce bine arata aceasta oja pe unghii.
Si ultima dar nu cea din urma e crema mea pentru ochi Optimals Seeing is Believing pe care o ador. Consider ca e o crema foarte buna, foarte hidratanta si o folosesc cu cea mai mare placere in fiecare zi.

Voi ce produse ati iubit in luna septembrie?



Have fun!

2 comentarii:

  1. In sezonul rece si mie imi place sa folosesc produse cu miros de vanilie, ciocolata si scortisoara. In luna septembrie mi-a facut placere sa folosesc crema pentru maini cu ulei de catina si masline de la Cosmetic Plant, spray-ul pentru corp cu vanilie de la Avon si balsamul pentru buze cu galbenele de la Krauter. xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat produsele mentionate de tine insa acum m-ai facut curioasa. Cu siguranta urmatoarea comanda Avon o sa includa si sprayul pentru corp cu vanilie :))
      Te pup!

      Ștergere