joi, 24 octombrie 2013

Haul si prime impresii: Oriflame C15/2013

Buna dimineata!
Ieri am primit comanda de la Oriflame si eram nerabdatoare sa va arat si voua ce mi-am ales din catalogul 15. Mi-a fost greu sa ma opresc din adaugat in cos pentru ca brosura era destul de tentanta insa mi-am impus sa cumpar doar " strictul necesar ".
Am ales:



  • Practic tot scopul comenzii a fost sa incerc noul parfum My red de care eram extrem de curioasa. Pentru cumpararea parfumului am primit crema de corp My red. Despre crema de corp pot sa va spun ca e hidratanta si are un miros discret si placut. In ceea ce priveste apa de parfum My red nu sunt foarte sigura...Imi place sticluta, e eleganta  si imi place si parfumul. Problema mea e ca probabil parfumul e prea puternic pentru mine. Il aplic, imi place, stau putin, incepe sa ma doara capul, nu imi mai place.O sa vad daca pot sa ma obisnuiesc cu el.

  • La cat de  bine aratau in catalog noile oje Power Shine Palladium nu aveam cum sa nu imi comand una. Am ales nuanta "Reflecting Silver" . Nu pot sa va explic in cuvinte cat de mult imi place oja asta. Mi-am si pictat unghiile cu ea imediat ce am desfacut coletul si o ador. Arata foarte bine, nu seamana cu nimic din ce am incercat pana acum. Incerc sa-i fac poze pe unghii si o sa va arat si voua intr-o postare viitoare. Singurul lucru care ma deranjeaza e cantitata de oja pe care o primeste pentru 15-16 lei, 5 ml.
  • Si, ultimul dar nu cel din urma e creionul de ochi in nuanta "Nude" care imi place foarte tare. Toata lumea il lauda si intr-adevar se aplica bine si daca il aplici pe linia apei, face ochii sa para mai mari.

Asta e tot ce am cumparat din campania 15. Voi?




Have fun!

5 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere :D

    Te astept si pe la mine :*
    http://chose-to-shine.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Poti face un review mai detaliat al ojei? Este, intr-adevar, superba! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, mi-am propus sa scriu despre ea saptamana aceasta! te pup

      Ștergere
    2. Astept cu nerabdare parerile tale! :*

      Ștergere