luni, 6 ianuarie 2014

Mini Haul: Two of my favorite things

Una dintre rezolutiile mele pentru anul 2014 a fost sa o las mai moale cu comenzile Avon si  sa incerc cat mai multe produse de la alte firme de la care nu am incercat mare lucru pana acum. Cu alte cuvinte, mi-am propus sa incerc produse noi despre care , evident, sa va spun si voua.
Un brand despre care citesc si aud mai mareu dar de la care am incercat doar un deodorant care nu mi-a placut este Bourjois.


Cand am vazut acest set pe 1001cosmetice.ro am fost extrem de incantata pentru ca, cum spune si titlul, setul e format din doua dintre lucrurile mele favorite din lumea asta imensa a produselor cosmetice.
Setul se numeste Fuchsia Hype si contine o mascara Beauty'Full Volume si o oja 1Seconde Gel in nuanta "Fuchsia bucolique".

Am auzit doar cuvinte de lauda la adresa acestor doua produse si sunt mai mult decat nerabdatoare sa le incerc. Dupa ce imi formez o parere despre ele o sa revin si cu un review.
Setul il puteti gasi la doar 28 lei pe 1001cosmetice aici si pe aoro.ro aici la 40 lei.

Ati incercat aceste produse? Ce alte produse Bourjois imi recomandati?



Have fun!

4 comentarii:

  1. Nu am incercat multe produse Bourjois dar sunt tentata de fondurile de ten si de pudra de orez de Java despre care am citit numai pareri bune. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre fondurile lor de ten am auzit doar lucruri bune, le-as incerca si eu iar despre pudra nu am auzit pana acum, dau un search sa vad despre ce-i vorba! Te pup

      Ștergere
  2. Eu mi-am luat tot de pe Aoro o pudra de la bourjois si sunt foarte incantata de ea, ba mai mult miroase si a piersica :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine suna! Imi poti da te rog numele pudrei sa o gasesc mai usor? :*

      Ștergere