miercuri, 1 mai 2013

Haul: Avon C6/2013

Se pare ca luna aceasta am cam exagerat cu cumparaturile si fac haul-uri peste haul-uri. Sincera sa fiu, mie imi place foarte tare sa citesc astfel de postari pentru ca mereu ma inspira sa cumpar cate ceva.
Am primit ieri comanda Avon si nu puteam sa nu va arat si voua ce am cumparat, mai ales ca sunt atat de incantata de tot.


Deci, am cumparat:


  • Gel de dus Senses "Garden of Eden"- are 500 ml si miroase tare bine. Abia astept sa il folosesc.
  • Lotiune Sun+ Maxi Tan- se presupune ca ar trebui sa accelereze bronzul. Nu stiu ce efect are pentru ca nu am apucat inca sa o folosesc dar de mirosit miroase bine.

  • Ruj Colour Style "Rose light" si "Mirage"- ma bucur atat de tare ca mi-am comandat aceste rujuri...sunt micute,dragute , pigmentate si practice. Mai vreau!
  • Creion retractabil pentru buze " Pink bouquet"- este primul meu creion de buze si imi place. Este roz si se potriveste destul de bine cu nuanta buzelor mele.

  • Geanta Beach Bar- este draguta si destul de incapatoare. Am comandat-o pentru ca nu am nici o geanta asa mica, neagra.

  • Bratara Jenna- am comandat-o campania trecuta si acum a venit. Este foarte frumoasa, mai frumoasa decat ma asteptam.

  • Colier si cercei Adalina- le-am cumparat din oferta demo si tare bine am facut. Nici nu pot sa va explic cat de mult imi place si de cat timp cautam asa un colier.

Eu atat am cumparat din campania 6. Voi?
Ce ati facut de 1 Mai? Eu am fost cu familia + al meu prieten la pescuit/gratar si a fost tare frumos pana nu au aparut tantarii si au enervat pe toata lumea.












Have fun!

8 comentarii:

  1. Bratara e superba!:) Profita la maxim de toate produsele tale!:) Te pup,o zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Colierul si cerceii sunt superbi:)
    Sa te bucuri de ce ti-ai luat:*
    http://miss-lorrie.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. rujurile chiar sunt dragute :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumusica geanta, ca si celelalte lucruri de altfel. Sa le folosesti/porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere