miercuri, 26 iunie 2013

Haul: Avon, Oriflame, Lady's, Dm

Am pregatit pentru azi o postare cu ultimele mele achizitii. Imi era dor sa scriu o astfel de postare dupa atatea saptamani de absenta asa ca, sa trecem la treaba!



 De la Avon mi-am luat doar 3 lucruri: o crema de fata de care aveam nevoie, un parfum de care iarasi "aveam nevoie" si o geanta plic.
 Geanta-plic Tory este foarte frumoasa, ma bucur ca am cumparat-o insa  nu stiu unde sa o port. Setul de bratari l-am cumparat dintr-un magazin local cu doar 10 lei.



 Crema de fata revitalizanta Naturals Herbal 20+  nu e chiar pe placul meu. Imi da senzatia de ten lipicios dupa aplicare si nici nu hidrateaza foarte bine.Big fail!
Apa de parfum City Rush Glamour are note de violeta orhidee si lemn de santal. Imi place foarte tare, are un miros puternic, floral si persista foarte bine.






De la Oriflame mi-am luat :


Crema mea anticelulitica Swedish Spa- sunt foarte foarte multumita de ea. Este al 3-lea tub pe care il cumpar si nu ma opresc aici!
Apa de parfum Divine Sensual nu imi place. Nu e un parfum nici divin si nici senzual. Imi pare rau ca l-am cumparat...Parerea mea despre el o puteti citi in postarea anterioara.

O vecina/prietena mi-a adus intr-una din zile un catalog Lady's si asa cum este si normal, mi-am luat un parfum si de acolo.Se putea sa nu?


Este vorba despre parfumul Segnora Terazzini Dama care se presupune ca imita nu parfum celebru...nu mai stiu pe care. Are 30 ml si a costat 20 lei. Are un miros placut si persista destul de bine, 3+ ore.


Si nu in ultimul rand, s-a deschis recent un magazin Dm si in orasul meu. Ca sa marchez acest important eveniment, am fost la o scurta tura de cumparaturi.Si apoi ieri la inca o tura, si mai scurta.


Muream de nerabdare sa incerc si eu produsele Balea asa ca mi-am cumparat o crema de corp Sweet Wonderland care imi place foarte tare. Miroase a ciocolata, hidrateaza bine pielea  si are si un pret foarte mic, 8 lei daca bine imi amintesc. Pe langa aceasta crema mi-am mai luat si un gel de dus cu visine si macarons care a ramas la prietenul meu.



M-a cuprins mai nou obsesia unghiilor nude, dupa cum se poate observa. Prima oja este Aura Nail Beauty in nuanta 508 Tendresse .In sticluta are o culoare superba si pare cea mai folosita dintre cele 3; acest lucru se datoreaza faptului ca este nevoie de 3 straturi pentru a obtine o culoare asemanatoare cu cea din sticla. Oricum, imi place foarte tare, o port destul de des si rezista 5 zile cu brio pe unghii.
Oja 2 este Rimmel London Salon Pro with Lycra in nuanta 237 Soul Session. Ador oja asta! Culoarea este frumoasa, se usuca destul de repede pe unghii si rezista pana te saturi. Cu siguranta voi mai incerca si alte nuante.
Ultima oja este de la SHE in nuanta Wow!-Farben . Este o oja cu uscare rapida si o aplic intr-un singur strat. Pe unghii am tinut-o doar 3 zile insa daca o mai lasam, mai rezista putin.
Ieri am avut ultimul examen si, trecand in drumul meu pe langa Dm, logic, nu am putut sa ma abtin sa nu intru.

Mi-am cumparat un balsam de buze Balea cu aroma de acadele Yammmy! , un lac de unghii Rimmel London 60 Seconds in nuanta 842 Too Cool To Tango pe care nu l-am incercat inca dar ador culoarea si o masca de fata peel-off cu extract de castravete de la Skinlite.



Asta e tot pentru azi insa ne citim curand pentru ca s-au rezolvat toate problemele, a trecut si sesiunea asa ca o sa am timp arhisuficient sa ma ocup de blog.
Voi in ce ati mai investit in ultima perioada?




Have fun!



8 comentarii: