joi, 5 decembrie 2013

Favoritele toamnei 2013

La voi ninge?
La mine ninge si e perfect! Stau in camera mea, la caldurica, ascult cantece de Craciun si ma uit cum ninge in timp ce savurez o ciocolata calda alba, preferata mea.
Asa cum sunt sigura ca stiti deja din titlu , azi vorbim despre produsele care mi-au placut cel mai mult in aceasta toamna.
Sa incepem cu poza de grup:

In categoria "ingrijirea tenului" avem:

  • Apa demachianta PurBlevet de la Yves Rocher-este perfecta atat pentru ten cat si pentru ochi si indeparteaza eficient machiajul si impuritatile.De la mine are un mare LIKE!
  • Crema hidratanta de zi Bioten cu miere si cimbrisor- este o achizitie destul de recenta insa merita sa fie pomenita. Este foarte ieftina si pentru tenul meu este si foarte buna. Lasa pielea atat de fina...intra repede in piele si poate sa fie folosita si ca baza de machiaj.
In categoria "ingrijirea corpului" avem:

  • Lotiunea hidratanta pentru corp Frosted Magnolia de la Victoria's Secret- miroase divin... Este foarte hidratanta si lasa pielea moale, catefelata si superb parfumata.O iubesc pur si simplu!
  • Gelul de dus Senses Winter Cocoon de la Avon-nu usuca pielea, miroase frumos, este cremos, este perfect pentru acest sezon.
In categoria "parfumuri" mentionam 3:

  •  Apa de parfum Love Potion de la Oriflame- am mentionat acest parfum de foarte multe ori, sunt sigura ca stiti deja ca e preferatul meu de la Oriflame.
  • Spray-ul pentru corp Avon Naturals cu potocale si ghimbir- miroase foarte bine, persista pe piele cam o ora si il port aproape zilnic in loc de parfum.Chiar m-a surprins aceasta gama de la Avon.
  • Apa de parfum Basic Instinct de la Victoria's Secret- este cu siguranta parfumul anului pentru mine. Imi place foarte foarte tare si il port la ocazii mai speciale. Prietenului mei ii place chiar mai tare decat mie.Daca va intereseaza mai multe detalii despre el, le gasiti pe aici.
Penultima categorie este cea a produselor de machiaj:

  •  Ruj Maybelline Color Whisper in nuanta " Lust for blush"- arata foarte foarte bine pe buze, este o nuanta rozaliu-movulie foarte frumoasa. Nu usuca buzele, rezista binisor pe buze.
  • Luciu de buze Sexy Kiss de la Victoria's Secret- este in varianta" Vanilla Dream" si miroase a fursecuri cu vanilie. E delicios!
  • Mascara Rimmel London ScandalEyes Retro Glam-este negru, alungeste genele, le da si putin volum, arata foarte bine aplicat in doua straturi. Zice ca e valabil 12 luni de la deschiderea ambalajului ceea ce mie mi se pare putin dubios insa oricum o sa il schimb cand implineste 3-4 luni.
  • Creionul de ochi nude de la Oriflame- il aplic pe linia apei si deschide privirea, ma face sa par mai treaza, mai fresh.
Si, pentru final am pastrat niste favotite random:

 

  •  In aceasta toamna am inceput sa ma uit la Grey's Anatomy si imi place foarte tare, ieri am inceput sezonul 10.


  • Am asculat de multe multe ori albunul de Cracium al lui Michael Buble care mie mi se pare foarte reusit. Pe youtube il gasiti aici.

Atat pentru azi insa promit sa revin cat de curand.  Voi ce favorite ati avut in aceasta toamna?




Have fun!

2 comentarii:

  1. Si eu iubesc gelul de dus de la Avon..imi place atat de tare cum miroase incat mi-as dori un parfum care sa miroasa asa..:X

    Te astept si pe la mine
    http://chose-to-shine.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar putea sa scoata un parfum cu mirosul acela, sigur ar avea succes. :*

      Ștergere