vineri, 5 iulie 2013

Haul: Avon C9/2013

Good morning sunshine!
Astazi o sa va arat ultimele produse/ descoperiri de la Avon.
Cred ca deja va ies pe urechi haul-urile astea insa promit sa revin cat de curand cu niste recenzii la produsele cu care cochetez in ultima perioada.
Sunt foarte multumita de comanda Avon din aceasta luna:

Sa le luam pe rand:


  • Masca de par cu ulei de masline Planet Spa- cred ca deja stiti ca este masca mea preferata, face tot ce as pretinde eu de la o masca de par si chiar nu sunt tentata sa incerc altceva.
  • Gelul exfoliant pentru corp Naturals cu capsuni- miroase atat de delicios incat nici nu stiu cum am putut sa traiesc pana acum fara sa-l incerc. Presupun ca sunt o persoana destul de superficiala cand vine vorba despre produsele de ingrijire, daca ceva are un miros delicios, gata, mie imi place tot produsul.
  • Setul Bologna- contine o bratara de picior si 3 inele pentru degetele de la picioare. Bratara o sa o port, imi plac bratarile pentru glezna, mi se par sexy iar inelele le port ca midi rings, stiti voi, inelele acelea care se poarta pe partea superioara a degetelor( de la mana) .
Am cumparat si doua produse din oferta demo pentru a le testat si a va spune daca merita banii sau nu:

  •  Apa de toaleta Be...Romantic- are 30 ml, notele sale sunt bergamota, bujor si mosc si costa 20 lei. Sticluta este dragutica iar mirosul este de bujor; eu atata simt. Daca va place aceasta floare, sigur o sa va placa parfumul. Persista destul de bine pentru o apa de toaleta, aprox 3 ore. 

  • Crema BB Anew Vitale- stiam eu ca exista si un BB cream asa cum imi imaginam! Are o singura nuanta, potrivita oricarie nuante de ten. Nu am vazut nicaieri pomenit ceva de SPF, asta ar fi un minus insa in rest imi place foarte tare. Are 30 ml si costa 25 lei. Dupa ce o sa o folosesc macar o saptamana, o sa fac si  nu review.
Acum o sa va arat si alte doua produse care nu au legatura cu Avon. Am plasat o mica comanda pe 1001cosmetice.ro si mi-am cumparat:


  •  Untul de buze Nivea cu zmeura- l-am tot vazut pe bloguri, video-uri de reclame insa in orasul meu nu l-am gasit. Ambalajul este foarte dragut, produsul miroase delicios, hidrateaza buzele si costa doar 12 lei.
  • Gogoasa pentru coc- la fel, am vazut-o peste tot insa nu si in orasul meu. Eu am ales varianta mai mare, pentru brunete. Serios iti trebuie doar 3 minute sa faci un coc dragut de balerina. Sunt foarte incantata, ma prinde coafura si o sa fie perfecta in zilele cand nu o sa stiu ce sa fac cu parul meu lung si greu. Costa 10 lei.
  • Am primit cadou pentru comanda o crema Nivea mititica mititica. Are 10 ml, e micuta si draguta si am pus-o in portfard pentru urgente.


Asta e tot pentru azi, sper ca v-a placut! Va tenteaza careva dintre achizitiile mele? Pentru ce produs sa fac prima data review?





 Have fun!

4 comentarii:

  1. Masca aceea de par o am si eu si intr-adevar e foarte buna. Acum ma tenteaza si exfoliantul cu capsuni si untul de buze de la nivea.. dar inca nu ma indur sa dau o comanda pe site doar pentru asta.. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca merita incercate ambele. Daca le incerci, sa-mi spui daca iti plac. :*

      Ștergere
  2. Si eu am masca , si exfoliantul dar cu vanilie ....sunt deacord cu tine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu imi doresc exfoliantul cu vanilie, miroase bine? :*

      Ștergere