joi, 18 iulie 2013

Top 5 parfumuri potrivite anotimpului

Hello!
Am alcatuit azi pentru voi un top 5 parfumuri pe care eu am ales sa le port vara aceasta. Parfumurile pe care vi le prezint azi sunt dulci-floral-fructate si foarte in ton cu anotimpul.
Poza de grup:

In ordinea descrescatoare a preferintelor mele avem asa:

  • Be romantic (EDT) - face parte din categoria florala si notele sale sunt: bergamota, bujor, mosc. Pentru mine miroase a bujorii din gradina bunicii. Chiar daca nu exceleza la capitolul persistenta, atat ambalajul cat si parfumul in sine este pe gustul meu. Se gaseste in brosurile Avon si costa 20 lei.
  • Avon Only Imagine (ETP)- sticluta aceasta  mi se pare adorabila. Dupa ce termin parfumul, garantat o pastrez ca si element de decor. Acest parfum face parte din categoria floral-proaspata iar notele sale sunt: mar verde, bujor, mosc. Persista destul de bine, 3-4 ore , si pretul sau este de 60 lei.
  • City Rush Glamour (EDP) - un parfum floral-oriental dupa care intind mana din ce in ce mai des. Notele sale sunt pruna, dalia neagra si lemnul de casmir. Cu toate ca nu persista atat cat mi-as dori, imi place foarte tare si isi merita locul in top. Este tot un parfum Avon si costa aprox 60-70 lei.
  • Moment de Bonheur (EDP)-  acest parfum are note verzi de trandafir, are un miros discret si elegant, floral si proaspat in acelasi timp. Incerc sa il port cu masura pentru ca pretul sau intreg este de 185 lei iar eu sunt zgarcita.
  • Nina by Nina Ricci- este parfumul meu favorit din toate cate am incercat pana acum. Notele sale sunt : citrice, caramel, vanilie, praline, bujor, lemn de mar, cedru, mosc alb. Acest parfum imi aduce zambetul pe buze de fiecare data cand il miros/port. Il percep ca fiind un parfum pozitiv, vesel si jucaus, perfect pentru vremea de afara. Pretul parfumului pe aoro.ro este de 160 lei.

Sunt curioasa, care este parfumul vostru favorit pentru vara?





Have fun!

4 comentarii:

  1. Si mie imi place mult Nina Rici si Only imagine

    RăspundețiȘtergere
  2. Am gasit Nina by Nina Ricci pe aoro.ro la un pret fara concurenta si mi l-am cumparat desi mai aveam o sticluta acasa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Si mie imi place foarte foarte tare...si, esti multumita de aoro.ro? Nu stiu daca sa am sau nu incredere in ei, parerile sunt impartite..
      Te pup si te mai astept!
      Ah, si La multi ani Maria!

      Ștergere