luni, 16 septembrie 2013

Huge Collective Haul I

Hello!
Am fost destul de ocupata in ultima perioada cu facultatea, mariri de note si practica asa ca nu prea mi-a stat capul la blog. Cu toate astea, nu am uitat sa fac shopping si m-am trezit azi cu o gramada serioasa de lucruri pe care sa vi le arat. Am facut cumparaturi online si nu numai si postarea de azi o sa fie si o mica continuare a birthday haulului de luna trecuta... Am impartit acest haul in doua categorii: cosmetice si haine( rochite, incaltaminte, accesorii).
Sa trecem la treaba:
Rochitele de mai sus sunt toate primite. Primele doua sunt de pe raspberry si le-am primit cadou de ziua mea de la sora mea.Pe prima am purtat-o la un botez si imi place enorm.Pe a doua nu am apucat inca sa o port insa imi place si aceea foarte foarte tare. Ultima rochita am primit-o de la parintii mei cand s-au intors de la mare. M-am bucurat foarte tare pentru toate si abia astept sa vina iar caldura sa pot sa le port.
Aceasta rochita a fost cumparata joi pentru o nunta la care am participat sambata. E foarte diferita fata de ce port in general insa o ador si presimt ca o sa o port mult si bine. Este dintr-un magazin micut din orasul meu si am platit pe ea 140 lei. Un pret mai mult decat acceptabil, parerea mea.

Aceste sandalute sunt tot cadou de la sora mea. Nu aveam nici o pereche de incaltaminte in aceasta culoare si in plus au si fundita= dragoste la prima vedere.
Pantofii sport cu platorma nu mi-au placut din prima. Mi se pareau ceva destul de ciudat si nu m-am inghesuit sa imi cumpar o pereche. In urma cu 2 sapt era pe miniprix o ora de redeceri de 30% la incaltaminte si pentru ca erau doar 35 lei, m-au convins sa le dau o sansa. Spre surprinderea mea imi plac foarte tare si i-am purtat toata saptamana trecuta.
Sambata dimineata m-am trezit ca nu am accesorii care sa se potriveasca cu rochita mea neagra si am dat o fuga pana la Takko. Mi-am luat cerceii(22 lei), bratara (32 lei) si un inel ciudatel (22 lei). Dupa parerea mea, au fost accesoriile perfecte pentru tinuta mea.
Bratara asta a devenit accesoriul meu preferat. E adorabila, se potriveste aproape cu orice si are si o coronita. Am primit-o de la mama mea si este facuta de o cunostinta care intre timp ne-a devenit prietena, Cristina. A costat in jur de 50-60 lei.
Geanta Natalya este de la Avon, face parte din cea mai recenta comanda plasata si de cand o am o port la orice. E incapatoare si foarte comoda. A costat 100 lei si sunt foarte incantata de ea.


 Revin cu part II in care va voi arata cosmeticele cumparate in ultima perioada.





Have fun!

2 comentarii:

  1. Buna! Si eu ma gandeam sa imi cumpar geanta asta de la Avon dar eu am auzit ca e destul de micuta... imi poti spune te rog daca incap caiete de A4? Eu vreau sa o folosesc la scoala..

    Merci! :) http://beauty-makeup-life.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca chiar am incercat si incap si caiete A4 fara problema...Este draguta geanta, eu zic ca merita...
      Bine, daca vrei sa pui in ea vreo 5 carti vreo 5-6 caiete+penar, portfard si mai stiu eu ce, da, intradevar, poate e cam micuta...te pup

      Ștergere