joi, 15 mai 2014

Danone implineste azi 15 ani in Romania

Hello!

Asa cum puteti sa va dati seama si din titlu, azi este ziua de nastere a deliciosului iaurt Danone in Romania. Au trecut fix 15 ani de cand primul iaurt Danone a fost produs in fabrica din Bucuresti. De atunci pana azi, peste un milion de iaurturi sunt produse zilnic.

 

Cu acest prilej, s-a relansat siteul Danone care cuprinde toate informatiile pe care un consumator obisnuit ar putea sa doreasca sa le afle.
Apreciez la noul site in primul rand designul simplu si curat, alb-albastru.
 Apoi, nu pot sa nu remarc numeroasele informatiile despre istoria Danone, despre cum se produce iaurtul, despre un stil de viata sanatos si despre toata gama de produse Danone.
Un alt lucru care mi-a captat atentia este sectiunea  "Danone se implica" unde putem afla detalii despre proiectele cu valoare sociala in care acest brand se implica.

Nu consider ca site-ul necesita imbunatatiri insa nu cred ca ar strica daca ar exista niste elemente interactive pe site; de pilda sondaje de opinie despe produsele danone sau consultarea clentilor cu privire la dezvoltarea viitoarelor produse marca Danone.


Care este produsul vostru Danone favorit?

5 comentarii: