sâmbătă, 17 mai 2014

Review: Frumusete de zi cu zi by Oriflame

Hello!

Cu toate ca vremea e mizerabila si ploua cu galeata de cand m-am trezit, nu am sa las acest aspect sa imi strice tot sfarsitul de saptamana...
Pentru a-mi descreti fruntea, am sa dedic acest weekend produselor The One de la Oriflame pe care le testez intens de mai bine de doua saptamani.
Pentru inceput, trebuie sa recunosc ca am ramas impresionata de campanie si de numarul mare de produse pe care le-am primit...Era amuzant sa ma vedeti topaind de ici colo de bucurie cand am deschis misteriosul pachet de la Oriflame...
Pentru ca, dupa cum am mentionat mai sus, sunt multe produse despre care trebuie sa va vorbesc, am impartit produsele pe categorii.

Pentru inceput o sa va vorbesc despre produsele care fac parte din categoria "Frumusete de zi cu zi" din gama The One de la Oriflame.
Din aceasta prima categorie am primit 3 produse: fondul de ten, pudra si corectorul.


Fondul de ten The One IlluSkin ne promite "textura satinata si lejera" care pune in valoare frumusetea si stralucirea naturala. In opinia mea, face exact ce promite: are acoperire lejera, mica spre medie, uniformizeaza cu succes nuanta tenului si acopera discret imperfectiunile. Este un fond de ten foarte natural, rezistent la transfer (nu ramane nici pe haine si nici pe telefonul mobil), nu se strange in liniile fine si nici nu devine portocaliu la cateva ore de la aplicare. Nuanta primita de mine, "Natural Beige "este putin mai inchisa decat nuanta tenului meu insa acest lucru nu ma deranjeaza, diferenta e foarte mica si oricum de acum incolo doar mai bronzata pot sa devin...
Apreciez foarte tare ambalajul din sticla, cu pompita si faptul ca fondul de ten are SPF 20.
Are 30 ml, in catalog este disponibil in 6 nuante si la pret intreg costa 45 lei.

Pudra The One Illuskin promite la randul ei textura lejera si ultra-fina care se intinde perfect si nu se strange in liniile fine. La fel, se tine de cuvant! Purda este chiar foarte fina , completeaza armonios fondul de ten si ofera un strop de acoperire in plus, lucru de apreciat. Nuanta primita de mine se numeste "Medium" si mi se potriveste. Imi place si ambalajul din plastic rezistent, cu oglinda, si faptul ca fiecare gama are ambalajul in culori deferite. Pudra are 8g , este disponibila in 3 nuante si la pret intreg costa 50 lei.

Corectorul The One Illuskin promite sa lumineze zona de sub ochi si sa reduca aspectul cearcanelor.  L-am primit in nuanta  cea mai inchisa din catalog, "Nude Beige "care se intampla sa fie exact nuanta tenului meu. Ca sa lumineze vizibil zona de sub ochi, ar fi trebuit probabil o nuanta mai deschisa. Reduce aspectul cearcanelor, este rezistent si cremos, se aplica usor si se estompeaza repede, oferind un look proaspat si natural. Imi place ambalajul si sistemul de dozare, are 10 ml , este disponibil in 3 nuante si la pret intreg costa18 lei.



In concluzie, aceste produse se adreseaza persoanelor care isi doresc un machiaj al fetei discret si foarte natural, categorie in care ma incadrez si eu. Nu cred ca fondul de ten este potrivit persoanelor care se lupta cu acneea severa si nici corectorul nu satisface nevoile persoanelor cu cearcane foarte pronuntate.
Daca te numeri printre norocosii cu ten relativ curat, insa ai totusi nevoie de ceva in plus aceste produse ar putea sa fie The One pentru tine!


Ati incercat produsele prezentate mai sus? Daca da, ce impresie v-au lasat? Daca nu, va tenteaza?



2 comentarii:

  1. De aici ma tenteaza corectorul,poate o sa mi-l iau daca prind vreo oferta buna in catalog!:D
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La oferta corectorul costa 10 lei , la pretul acesta eu zic ca merita incercat! Chiar daca nu o sa fie pe placul tau, nu o sa faca o gaura prea mare in buget... :*

      Ștergere