duminică, 18 mai 2014

Review : Manichiura Ultra Rezistenta cu Oriflame

Hello!

Asa cum stiti, ziua de ieri am dedicat-o produselor de machiaj din gama The One de la Oriflame.
V-am povestit putin despre toate produsele pe care le-am testat, cu exceptia ojelor; despre ele o sa va vorbesc azi!
Am avut placerea sa incerc doua oje din gama The One Long Wear:

Desi am fost multumita de toate produsele primite, trebuie sa recunosc ca ojele sunt de departe favoritele mele.  Nuantele acestor sticlute colorate se numesc:  Night orchid si Cappuccino .
In primul rand imi plac sticlutele( sunt cele mai inalte sticlute din colectia mea) si pensulele care sunt late si rotunjite la capete, facand posibila aplicarea ojei din doar doua miscari. Culorile sunt foarte pigmentate, din doua straturi ojele devin perfect opace; in plus, au un luciu foarte frumos, nu consider ca este necesara aplicarea unui top coat.
Ca si rezistenta, din nou, sunt foarte incantata deoarece rezista pe unghiile mele cu succes 5 zile.
Si acum, sa va artat cum arata pe unghii, nu?

Asa arata Night Orchid , un roz inchis , foarte frumos si potrivit anotimpului in care ne aflam. Aceasta este cu siguranta preferata mea dintre cele doua.



 Si nuanta Cappuccino este pe gustul meu si sunt sigura ca o sa folosesc des toamna-iarna.



 Asta e tot, v-am aratat si v-am vorbit despre toate produsele primite, produse de care eu am fost foarte incantata. Chiar daca nu am dat banii pe aceste produse, va asigur ca opiniile exprimate sunt sincere . Am gasit in gama The One multe produse care imi plac si pe care le-as recumpara fara sa clipesc. Sper ca ati gasit utile postarile mele si v-au ajutat sa va formati cat de cat o parere despre ce doriti sa incercati din aceasta gama.

Cum vi se par ojele? Le-ati incercat/doriti sa le incercati?












2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place si tie! Sa stii ca atunci cand am vazut-o in sticluta eram destul de dezamagita de culoare insa odata aplicata pe unghii am inceput sa o indragesc :*

      Ștergere