sâmbătă, 17 mai 2014

Reviw: Mega Impact by Oriflame

Daca in postarea trecuta va povesteam despre machiajul fetei si despre produsele din categoria "Frumusete de zi cu zi" , acum a venit randul produselor pentru machiajul ochilor si al buzelor sa treaca la microscop.
Din gama The One "Mega Impact" am primit: un rimel, trei farduri crema si doua luciuri de buze.
Vom incepe cu produsele destinate machiajului ochilor:



Rimelul The One Volume Blast pretinde ca are formula intensa si cremoasa care ofera de 24x mai mult volum genelor. Imi place ambalajul acestui rimel insa trebuie sa recunosc ca periuta lui m-a speriat. Sunt obisnuita sa folosesc rimeluri cu periute mari si late, cu peri lungi si desi. Ei bine, periuta acestui rimel este exact opusul: este o periuta scurta si subtirica cu peri din silicon foarte foarte scurti. Odata aplicat produsul, nu are cum sa nu iti placa. Ofera atat alungire cat si volum genelor, le separa si imbraca intr-un strat uniform de rimel negru-negru. Un alt plus este acela ca sta la locul lui toata ziua, nu se scutura de pe gene (asa cum am patit cu altele, nu dam nume ca se supara Rimmel ScandalEyes Retro Glam) insa atunci cand a sosit vremea sa ne demachiem, se ia usor si repede de pe gene. Produsel are 8 ml, se gaseste in doua nuante si la pret intreg costa 28 lei.

Fardurile crema pentru pleoape The One Color Impact sustin ca au formula rezistenta si  nu se strang  in pliul pleoapei intreaga zi. Nuantele primite de mine sunt: Golden Brown, Olive Green si Beige Pearl insa in catalog sunt disponibile si alte5 nuante. Ambalajul fardurilor mi se pare adorabil iar culorile primite sunt pe gustul meu. Sunt primele farduri crema pe care le incerc deci nu am cu ce sa le compar. Nu am pleoape uleioase si nu am prea avut probleme cu fardurile care se strang in pliu...Pe pleoapele mele aceste farduri au rezistat cu succes 7 ore ( dupa care m-am demachiat), sunt foarte usor de aplicat si de amestecat atat cu pensulele de machiaj cat si cu degetele. Mi se par foarte potrivite persoanelor la inceput de drum in ale machiajului cat si persoanelor lenese ca mine. Fardurile sunt foarte pigmentate, fine si cremoase. Aceste produse se numara printre favoritele mele din colectia The One si imi doresc si alte nuante. Un mini borcanel de fard are 4 g ( o sa ma tina o viata) si la pret intreg costa 35 lei. Singurul lucru care mi se pare ciudatel este acela ca fardurile expira la 6 luni de la deschidere.


Pentru machiajul buzelor avem :


Luciul de buze The One Power Shine promite un finisaj uniform, cu aspect ca de oglinda pentru buze senzuale, voluptoase. Eu am buze subtiri si doar o doza zdravana de botox le-ar putea face senzuale si voluptoase asa ca de acest aspect nu ne vom lega.  In primul rand, imi place ambalajul, imi place aplicatorul  si imi place mirosul fructat al acestor produse. Eu am primit nuantele: "Rose glacier" si "Trendy Berry" .
Ambele culori contin o portie sanatoasa de sclipici fin care pe mine nu ma deranjeaza.
In ceea ce priveste pigmentatia, nu sunt cele mai pigmentate luciuri de buze insa se pot purta singure pentru un look natural, sau peste un ruj pentru a oferi acestuia un plus de stralucire.
Intr-adevar, luciul acesta de buze are un aspect foarte lucios, ca de oglinda si in plus nu este deloc lipicios. Ca si rezistenta, din nou, nu exceleaza insa sunt atat de micute ca incap in orice poseta si in orice buzunar ca sa poti sa le reaplici ori de cate ori este nevoie.
Luciul de buze are 5 ml, in catalog sunt disponibile 6 nuante si la pret intreg costa 27 lei.


Preferatele mele din aceasta gama sunt rimelul ,fardul crema "Beige pearl" si luciul de buze "Trendy Berry" .
Ati incercat aceste produse? Va plac/ va tenteaza?


2 comentarii:

  1. Nu ma tenteaza nimic desi par bunicele produsele(din ce-am mai citit si eu).Luciuri am destule,farduri crema nu folosesc iar rimel deja am unul preferat:The Colossal.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat inca The Colossal desi mi-au placut rimelurile de la Maybelline incercate pana acum. Sa mai termin din cele 4 rimeluri pe care le am acum si am sa mi-l cumpar...Multa lume e multumita de acest rimel... :*

      Ștergere