joi, 28 martie 2013

Favoritele lunii: MARTIE 2013

Da, este din nou timpul sa-mi aleg produsele favorite ale lunii!
Din pacate, din punct de vedere meteorologic nu a fost o luna asa cum mi-o doream; am mari asteptari de la luna aprilie...macar 18 grade sa vad in termometre ca altfel o sa ma apuc de plans. Atat de tare m-am saturat de frig ,de ploaie, de zapada, de haine groase si de cizme incat prefer sa stau in casa cu perdelele de intuneric trase sa nu vad nici macar  pe geam ce este afara.

Poza de grup:

Avem 2 produse pentru fata:


  • Benzile depilatoare pentru fata Strep- m-au ajutat sa scap de"mustata" si sa imi aranjez sprancenele fara sa ma irite...IUUPPY!
  • Masca de fata cu minerale din Marea Moarta din gama Planet Spa de la Avon- o folosesc o data pe saptamana si imi lasa tenul fin fin fin. Imi place!
Urmeaza 2 produse de machiaj:


  • Mascara "superDrama" de la Avon- am folosit-o toata luna si, spre surprinderea mea, imi place. Periuta este destul de ciudata insa separa genele si le da un aspect frumos, destul de natural.
  • Luciu de buze Luxe de la Avon in nuanta "romantic rose"- imi place pentru ca nu e lipicios, are o culoare naturala si rezista binisor pe buze.
Un produs pentru ingrijirea buzelor:


  • Cutiuta cu minuni cu aroma de migdale de la Oriflame- imi place la fel de tare ca si celelalte cutiute cu minuni pe care le-am incercat.
Parfumul favorit:


  • Love Potion de la Oriflame- ocupa locul 2 in topul preferintelor mele- pur si simplu il ador si as face baie in parfumul acesta. Nu exagerez absolut deloc.
Oja lunii:


  • Miss Sporty Et Voila French Manicure in nuanta 14- o ador, o ador, o ador.
Asa arata pe unghii:

Aceasta poza face trecerea la accesoriul meu favorit:

  • Inelul cu mustata- nu stiu sigur de ce, insa mie mi se pare foarte dragut sa porti o mustata pe degete...Nu? Oricum, l-am purtat in prostie luna aceasta...
Accesoriul "de noapte" favorit:


  • Masca pentru ochi de la Avon- nu doar ca e draguta dar imi face si destul intuneric incat sa pot sa dorm mai mult dimineata.
Serialul preferat este :


  • Suburgatory- este un serial foarte dragut care ma binedispune de fiecare data. 


Asta e tot pentru luna martie insa vreau sa stiu: 
Voi ce ati iubit luna aceasta?























Have fun!

4 comentarii:

  1. mustata e de pe ebay ?Am vazut colier si inel, sunt interesata si eu .
    Si mie imi place luciul , cutiuta de la oriflame ,masca p.spa . Nu stiu de ce dar multe cumparaturi de-ale mele coencid cu ale tale

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei, se pare ca avem gusturi destul de asemanatoare.
    Inelul este luat dintr-un magazin Takko si a costat aprox. 20 lei. Imi place tare mult! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocami am primit un catalog de la Avon de la o colega si m-a rugat sa-i fac o comanda...Ma cam tenteaza rimelul SuperDrama si vad ca si tu spui lucruri bune despre el...
    Apropo, de unde ti-ai luat benzile depilatoare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place rimelul, chiar nu am ce sa-i reprosez. Dupa parerea mea, merita o incercare.
      Benzile depilatoare sunt cumparate dintr-un magazin Real si din cate am incercat pana acum, acestea sunt preferatele mele.
      Te pup!

      Ștergere