vineri, 15 martie 2013

Noutati in dulapul cu pantofi

 Asa cum am mai spus, dintre toate lucrurile pe care banii le pot cumpara, pantofii ma fac cea mai fericita.
De la Leonardo mi-am cumparat acesti pantofi verzi ca sa ii port cu o rochita alba, simpla. In realitate arata mult mai bine decat in poza si au costat doar 45 lei. Oscilam intre acestia si o alta pereche, mai colorata, insa toata lumea a fost de parere ca acestia mi se potrivesc mai bine.


Urmatoare perechi sunt de pe depurtat. Este prima data cand comand de pe acest site dar cu siguranta nu este ultima data. Preturile sunt foarte bune, produsele par de calitate iar livrarea a fost foarte foarte rapida ( 2 zile lucratoare prin posta).
Pantofii portocalii sunt foarte comozi si abia astept sa se incalzeasca vremea ca sa ii pot purta. Sunt foarte incantata de ei si au costat  doar 49 lei.


Si, ultimii dar nu cei din urma sunt acesti balerini:



Imi place foarte tare atat exteriorul lor cat si interiorul. Sunt foarte draguti si foarte comozi si sunt sigura ca o sa ii port mult si bine. Au costat 29 lei si sunt de parere ca si-au meritat banii din plin.



Voi ati inceput deja sa cumparati haine/ pantofi de primavara?





Have fun!

2 comentarii:

  1. De unde sunt balerinii? ..imi plac acei verzi , portocalii mai putin , asta doar deoarece mie nu mi se potriveste deloooc culoarea portocalie si am inceput sa ma feresc de ea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Balerinii sunt de pe depurtat.ro
      Link:http://www.depurtat.ro/cumpara/balerini-zako-camel-4950818
      Nici eu nu port haine portocalii sau rosii insa pantofii nu ma deranjeaza.
      Te pup!
      Sa ai o zi frumoasa!

      Ștergere