luni, 4 martie 2013

Review: Unt de corp cu minerale din Marea Moarta

Azi am sa va povestesc putin despre untul de corp hranitor cu minerale din Marea Moarta din gama Planet Spa de la Avon.
Nu stiu altii cum sunt insa eu iubesc marea majoritate a produselor Planet Spa pe care le-am incercat pana acum...si acest unt de corp nu e o exceptie.


Pentru inceput, trebuie sa-i dau o bulina rosie pentru ambalaj. Borcanelul acesta mi se pare adorabil! Nu este din sticla insa plasticul din care este confectionat este unul gros, de calitate.
Apoi, dupa ce deschidem borcanelul, ne " lovim" de miros. Primeste o bulina rosie si  aici deoare mirosul este unul fresh, placut. Nu pot sa spun a ce miroase insa ma duce cu gandul la tratamente de infrumusetare, la  spa. Ceea ce este si mai bine este ca mirosul se mentine o lunga perioada de timp dupa aplicare.


Ca si consistenta, din nou, nimic de reprosat, are consistenta unui unt de corp bogat. O cantitate mica de produs ajunge pe tot corpul, se intinde destul de usor si intra rapid in piele. Eu am pielea foarte uscata, in special pe picioare, dar cu toate astea imi simt pielea bine hidratata si fina de fiecare data cand folosesc acest unt de corp. 
Singurul lucru care nu ma incanta la acest produs este pretul. Costa 46 lei la pret intreg ceea ce mi se  pare exagerat si sunt sigura ca nu as plati niciodata atata pentru un unt unt de corp Norocul meu este ca in majoritatea campaniilor se gaseste la pret redus ( 19-29 lei) .

Voi l-ati incercat? Va place?





Have fun!

2 comentarii:

  1. Este foarte bune cel putin mie imi place si am o parere destul de buna despre gama Planet Spa :) pupici si succes cu blogul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu am o parere buna despre gama Planet Spa. Multumesc frumos! te pup :*

      Ștergere