sâmbătă, 6 aprilie 2013

Haul: Oriflame C5/2013

Buna dimineata!
Desi este sambata, m-am trezit putin mai devreme decat de obicei pentru ca am vrut neaparat sa va arat ce mi-am cumparat din catalogul 5 de la Oriflame.
Am fost atentionata de ieri ca azi o sa am o zi plina cu curatenie, mancare, musafiri...of, nu am nici un chef.
Sa trecem inapoi la discutia despre Oriflame: de foarte mult timp nu am pus o comanda si deja imi era dor...ieri mi-a sosit coletul si sunt tare incantata.
Poza de grup:


Si acum pe rand:


  • Apa de parfum Paradise- am cumparat-o pentru ca atunci cand am avut deodorantul Paradise, prietenul meu imi tot spunea ce bine miros. Sticluta e foarte frumoasa insa mirosul nu e chiar genul meu, are un miros "serios". I-a placut si mamei mele asa ca am hotarat sa cumparam unul si sa il folosim amandoua.

  • Deodorant roll-on antiperspirant pentru piele sensibila cu extracte din mango si jojoba Nature Secrets- nu stiu cum e insa de mirosit miroase tare tare bine.


  • Gel de curatare exfoliant pentru fata Pure Skin- imi trebuia un scrub pentru fata  insa nu l-am incercat inca.
  • Buretei de celuloza pentru fata- se folosesc pentru a indeparta mastile si cremele abrazive. Cred ca sunt utili la casa omului.

  • Crema anticelulitica Swedish Spa- miroase tare tare bine, lasa pielea foarte fina si am simtit cum actioneaza( mi s-au incalzit si ma furnicau picioarele). Am cumparat crema pentru a o folosi cu peria din lemn pentru masaj  pentru ca, atunci cand mergeam la salon pentru masaj anticelulitic, cu o peria din asta de lemn mi-a facut femeia masaj. Daca doriti, o sa scriu un articol despre vesnica mea lupta cu celulita.

  • De la Oriflame, am primit mascara Volume Build pe care inca nu am incercat-o dar ii voi face un review dupa ce o sa o folosesc o perioada. Si, am mai primit doua mostre de crema de zi respectiv crema de noapte din gama Optimals pe care la fel, abia astept sa le incerc.


Voi ati cumparat ceva in ultima vreme de la Oriflame?










Have fun!

4 comentarii:

  1. Apa de parfum Paradise mie mi-a placut, insa m-am orientat spre un alt parfum. Peria de masaj este buna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru masaj anticelulitic da. Adica pare destul de rezistenta si cand ma masez cu ea, simt exact ce simteam cand umblam la masaj.Eu atata sper sa vad si ceva rezultate.
      Te pup!

      Ștergere
  2. Bună. M-ar interesa de unde ai luat aceasta crema împreună cu peria de masaj. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata! Atat peria de masaj cat si crema au fost cumparate de la Oriflame. Nu stiu daca le gasesti si acum in catalog insa e posibil sa se poata cumpara de pe site. te pup

      Ștergere