joi, 25 aprilie 2013

Haul: Yves Rocher & Oriflame 6/2013

Ieri a fost o zi frumoasa pentru mine...am primit mini comanda mea Yves Rocher iar apoi am primit si comanda Oriflame. Atatea lucruri noi intr-o singura zi...Cum sa nu fiu fericita?


Saptamana trecuta( cred) am primit un newsletter de la Yves Rocher in care eram anuntata ca pentru orice comanda plasata, primesc apa de toaleta Liliac (20 ml) si un set de bijuterii cu ametist cadou. Cum sa ratez asa oferta???

Mi-am comandat un gel de dus " Lacramioare inflorite"  care nu contine parabeni, coloranti sau etoxil si are ph neutru. Gelul de dus miroase verde-floral, a lacramioare si abia astept sa il folosesc. Are 200 ml si a costat 12-13 lei.
Apa de toaleta "Liliac" m-a cucerit!  Sticluta e din sticla :) si are 20 ml. Arata foarte dragut si miroase a flori de liliac (logic).
Setul de bijuterii contine colier, inel si cercei si arata dragut. Sunt sigura ca o sa il port.
Sunt foarte incantata de aceasta mica comanda.

Acum urmeaza comanda Oriflame care nici ea nu a fost extrem de mare luna aceasta:


Am recumparat crema anticelulitica Swedish Spa  pentru ca primul tub deja e gol. Am folosit aceasta crema timp de 2 saptamani, o data pe zi impreuna cu peria din lemn pentru masaj si sincer, se vad rezultate.Chiar si prietenul meu care nu crede in creme minune sau in masaj a observat ca picioarele mele arata bine si celulita e aproape invizibila. Crema are 200 ml si a costat 24 lei.

Lacul de unghii Pure Colour in nuanta "Lavend"  mi-a placut foarte tare. Eu nu am incercat-o inca pe unghii dar a incercat-o sora mea si arata foarte dragut. Mie imi plac ojele de la Oriflame si mi se par mult mai calitative decat cele de la Avon. Oja are 8 ml  si a costat 7.99 lei.

Ultimul lucru cumparat este apa de toaleta Dancing Lady Hypnotic Night care arata si miroase foarte bine.La prima mirosire chiar imi place. Are 50 ml si a costat 42.99 lei.

Apoi, pentru ca am fost fetita cuminte si cateva luni nu am comandat nimic de la Oriflame, am putut ca imi cumpar setul format din apa de toaleta Volare la 30 ml si deodorantul cu bila Volare la doar 5 lei.
Nu imi place foarte tare parfumul Volare insa 5 lei tot merita. Parfumul nu are pompita insa  o sa-l torn in alta sticluta si o sa incerc sa il folosesc.

Incerc sa gasesc un parfum de primavara perfect. Vreo recomandare?







Have fun!

8 comentarii:

  1. Numai lucruri minunate ti-ai luat;)Foloseste-le cu placere;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Multumesc! Am vazut ca si tu ti-ai cumparat recent cateva bunatati de la Oriflame...Te pup!

      Ștergere
  2. hihi, super oferta de la Yves Rocher. Foarte frumoase lucrusoarele, cred ca miros bine...nu am incercat niciunul pana acum. Sa le folostesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, chiar au miros super placut...Eu zic ca merita incercate...Multumesc!
      Te pup :*

      Ștergere
  3. Sa le folosesti sanatoasa:*
    http://miss-lorrie.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere