miercuri, 24 aprilie 2013

Haul: zenda.ro & melimeloparis.ro

In saptamanile care au trecut, am plasat mici comenzi pe ici pe colo si acum a venit momentul sa va arat si voua in ce am "investit".


Sa incep cu inceputul:

In data de 12.04.2013 am plasat o comanda pe Meli Melo  deoarece "m-am indragostit" de ochelarii de soare de mai sus. Nu imi place foarte tare cum imi sta cu ochelari de soare dar acestia sunt interesanti, asa ca o sa ii port. Sunt oversized si maro si frumosi si imi plac. Au costat 39.99 lei.Asa arata  din lateral:



Ca sa transport ochelari in siguranta, mi-am comandat si tocul de ochelari cu imprimeu floral care, desi se spune ca e suficient de incapator si pentru modele oversized, este prea mic pentru acesti ochelari. Totusi, nu sunt banii pierduti ; am pus deja o alta pereche de ochelari de soare care imi sunt tare dragi in el. Tocul este dragut si masiv si a fost si destul de ieftin, 14.99 lei.

Si, ultimul lucru cumparat de aici este elasticul de par cu aplicatie aurie pe care inca nu l-am folosit insa sunt sigura ca arata frumos in par.A costat 12.99 lei .
Comanda a ajuns la mine doar ieri iar transpotul a costat 9.92 lei+ 3.10 lei taxa plata ramburs.

In 15.04.2013 m-am lasat ispitita din nou de lucrusoarele dragute de pe Zenda si mi-am comandat 2 lucruri:


Tricoul cu iepurasi este tare dragut si largut si o sa fie perfect in zilele calde de vara. Am luat marimea 34 si imi vine bine. Aceasta a costat 24.99.
Eu nu sunt genul de fata care poarta haine sport insa tenisii cu imprimeu floral mi-au atras atentia. Sunt si sport si girly  in acelasi timp.Initial mi-au placut altii, roz insa nu era marimea mea. Eu port 39 asa ca mi i-am comandat pe acestia albastrii 39 si am primit 40 :)) Chestia care ma enerveaza putin este ca imi sunt buni si marimea 40 (putin mai larguti dar merge) si cei roz erau disponibili si 40. Deci puteam sa imi cumpar tenisii care imi placeau cu adevarat.
Daca la Meli Melo nu m-a impresionat rapiditatea serviciilor, aici m-a speriat de-a dreptul.
Imediat ce am apasat "Trimite comanda" a sunat telefonul...erau cei de la Zenda care ma sunau pentru a confirma comanda. Comanda am plasat-o luni, miercuri m-a sunat curierul sa-mi spuna ca am un pachet. Rapid, nu?
Singurul minus pe care l-am gasit este pretul transportului: 20 lei. 



Voi ce cumparaturi ati facut in ultima perioada?





Have fun!

8 comentarii:

  1. Ce lucrusoare frumoase ti-ai luat!:) Porta-le cu placere:)

    RăspundețiȘtergere
  2. superbi tenisii, ca si celelalte lucrusoare, de altfel! :x. Sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai idee unde as mai putea gasi ochelari asa? Caut de 2 saptamani fara succes... :(


    http://walkwithad.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt aici :
      :) http://casualchicinthestreet.blogspot.ro/2013/07/ochelari-de-soare-prada-minimal-baroque_17.html

      M-am uitat si pe siteul Meli Melo dar nu i-am mai gasit.

      Ștergere
  4. Ochelarii sunt foooarte frumosi..o alegere f. buna.

    RăspundețiȘtergere