marți, 9 aprilie 2013

Hits and Misses: Produse pe care le-am consumat 5

Sunt fericita,azi este din nou randul produselor pe care le-am terminat sa paseasca in lumina reflectoarelor...
Azi a trecut fix o luna de la ultima mea postare de acest gen si sunt destul de mandra de mine ca am reusit sa termin cateva produse:


Geluri de dus:


  • Amazonia de la Oriflame- nu mi-a placut absolut deloc. Mirosul nu e pe gustul meu, usuca pielea,a avut consistenta foarte foarte lichida... dar cu toate astea, l-am consumat...De cand astept clipa asta!Nu, nu o sa il recumpar.
  • Senses Amore de la Avon- mi-a placut, ne-am inteles destul de bine insa nici pe acesta nu il voi recumpara pentru ca deja m-am plictisit de mirosul lui.
  • Discover Mexico de la Oriflame- era un gel de dus exfoliant si mi-a placut foarte tare. Avea un miros placut si avea multe particule exfoliante care isi faceau foarte bine treaba. Deocamdata vreau sa incerc si alte arome insa este posibil sa il recumpar si pe acesta.
Produse pentru par:


  • Samponul meu Elseve- il folosesc de ani de zile si l-am recumparat.
  • Spray de par pentru stralucire HairX de la Oriflame- i-am facut un review aici . O sa il recumpar.
Parfum & Deo


  • Ieri a fost o zi trista pentru mine. Am terminat, parfumul Love Potion de la Oriflame. In catalogul curent nu este si nici in catalogul viitor nu este deci, o sa luam o pauza pentru o scurta perioada de timp insa cu siguranta o sa il recumpar.
  • Deodorantul antiperspirant Nivea Double Effect -mi-a placut, o sa il recumpar.
Produse pentru unghii:


  • Dizolvant pentru lacul de unghii My Body de la Billa- a fost ok, este super ieftin si este posibil sa il recumpar.
  • Topcoat-ul cu uscare rapida de la Essence - a fost ok, nimic wow insa s-a consumat extrem de repede. Nu cred ca o sa il recumpar.
Produse de machiaj:


  • Dischete demachiante Naturalesse- mi-au placut, am altele care imi plac la fel de mult, este posibil sa le recumpar.
  • Mostra BB cream Nivea-este nuanta "light", nu stiu cum unora li se adapteaza  nuantei tenului ca eu nu am observat asa ceva. Deci, nuanta cea mai deschisa, este foarte inchisa pentru mine.Ma gandesc ca poate sunt eu mai alba decat Alba ca Zapada...Nu cred ca vreau sa imi cumpar acest BB Cream.
  • Creion de ochi Essence I love Rock -a fost ok insa e  atat de moale incat e imposibil de ascutit. Cu siguranta nu o sa il recumpar.
Asta e tot pentru azi, sper ca v-a placut, si sper ca intr-un fel sau altul am fost de ajutor.
Voi ce produse ati consumat pana la ultima picatura in acesta luna?










Have fun!

2 comentarii:

  1. Produsele de la Essence pe care le-ai aratat ma tentau sa le cumpar..dar din cate ai scris tu, m-am cam descurajat:)) Una din problemele mele e ascutitul creioanelor (mi se pare fizica cuantica) iar daca ai zis ca I Love Rock e greu de ascutit, cred ca ma las pagubasa :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am avut probleme cu nici un alt creion de ochi insa I Love Rock este extrem de moale si i se toceste varful in 2 timpi si 3 miscari si dupa aceea nu am mai reusit niciodata sa il ascut in asa fel incat sa mai poata sa fie folosit...Este ieftin ( 6 lei) si daca vrei neaparat poti sa il incerci insa eu clar nu l-as recomanda.
      Te pup!

      Ștergere