marți, 2 iulie 2013

Favoritele lunii: Iunie 2013

Ce mult timp a trecut  de la ultima postare cu favoritele lunii...
Ma bucur ca este vara, ca este cald si ca nu peste mult e ziua mea de nastere....Ma gandesc sa organizez un giveaway cu aceasta ocazie, daca bineinteles, va doriti si voi.
Sa trecem la produsele-vedeta ale lunii ce tocmai a trecut:

  • Crema anticelulitica Swedish Spa de la Oriflame- este favorita mea de cand am descoperit-o, nu doar favorita lunii iunie.Am facut o scurta perioada de timp pauza din cauza frigului dar acum a iesit din nou soarele pe strada mea si o folosesc din nou cu sfintenie.
  • Gel de dus "Lacramioare inflorite" de la Yves Rocher- l-am folosit doar de 4-5 ori pentru ca imi place tare mult si nu vreau sa se termine. Sincer, eu doar atunci plasez comenzi la YR cand au ceva cadouri tentante sau vreo oferta de nerefuzat. Revenind la gelul de dus, miroase extrem de bine, nu usuca pielea, imi place foarte tare, ce pot sa mai zic?
  • Deodorantul antiperspirant Nature Secrets cu mango si jojoba - il aplic in general dupa dusul de seara, miroase foarte foarte bine si imi place. Nu stiu daca ar face fata ziua, pe caldurile astea, insa pentru seara este foarte bun.

  • Parfumul City Rush Glamour de la Avon este cu siguranta cel mai folosit parfum in luna iunie. Imi place foarte tare mirosul lui insa persistenta nu m-a dat pe spate.

 
  •  Tratamentul cu ulei de argan Advance Tehniques de la Avon isi face bine treaba. Il folosesc o data pe saptamana, in special pe varfuri pe care le lasa foarte fine si hidratate. Sunt fericita ca am descoperit acest produs si este normal sa fie produsul lunii pentru ingrijirea parului.
  • In materie de oje, am avut doua favorite : Pure Colour de la Oriflame si o oja nude de la Rimmel London. Ambele oje sunt foarte frumoase si rezista pe unghii 5+ zile. Sunt foarte multumita de ele si o sa mai caut si alte culori pentru mica mea colectie.
  • In categoria produselor de machiaj, se gasesc produsele pe care le folosesc zilnic pentru lookul meu. Corectorul Studio Artist de la Oriflame, mascara Volume Build tot de la Oriflame si rujuletul meu favorit de la Avon in nuanta "rose light" pe care pur si simplu il ador.

Acestea sunt produsele dupa care am intins cel mai des mana in perioada ce a trecut. Care au fost favoritele voastre in luna iunie?




 Have fun!

2 comentarii:

  1. Si eu folosesc Volumebuild aproape in fiecare zi:) Desigur,ca ne-am bucura de un concurs;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o mascara destul de buna, chiar imi place.
      Ok, ma pun imediat pe ales premii :*

      Ștergere