luni, 28 aprilie 2014

Empties: Martie & Aprilie 2014

Hello!

Asa cum probabil ati ghicit din titlu, azi vorbim despre produsele pe care le-am terminat in ultimele doua luni.
Nu am strans foarte multe produse insa vi le voi arata oricum.

  • Gel de dus crema Nivea Creme Soft- mi-a placut , miroase bine, nu usuca pielea, are 750 ml si m-a tinut muuuult timp.  Nu il voi recumpara in viitorul foarte apropiat pentru ca m-am cam saturat de el pentru moment.
  • Gel de dus crema cu nuci de macadamia de la Yves Rocher- miroase superb, lasa pielea fina si il ador. Este gelul meu de dus preferat si cu siguranta o sa il recumpar.
  • Gelul de curatare Pure Skin de la Oriflame- avea particule exfoliante si curata foarte bine tenul insa il lasa putin uscat. M-a tinut un an, mi-a placut si il voi recumpara.

  • Balsam de par Elseve Total Repair Extreme-balsamul meu preferat- l-am recumparat deja.
  • Masca de par cu ulei de masline Avon Planet Spa- a fost pentru mult timp masca mea de par preferata. Cu siguranta o sa o recumpar la un moment dat.
  • Crema anticelulitica Swedish Spa de la Oriflame- este foarte buna. V-am mai spus ca masata bine bine in piele chiar a avut efecte vizibile. Mie mi-a placut foarte tare si o voi recumpara.
  • Unt de corp Fennel cu unt de Shea- are un review aici , o sa il recumpar in sezonul rece.


  • Dizolvant fara acetona pentru lacul de unghii de la Blanchette B- preferatul meu, l-am recumparat deja.
  • Apa de parfum Moment de Bonheur de la Yves Rocher- m-a tinut 2 ani, mi-a placut foarte tare si daca l-as prinde la vreo super-extra-mega oferta l-as recumpara.
  • Balsam de buze Alverde- mi-a placut insa l-am terminat cam terminat rapid. Vreau sa incerc si alt balsam Alverde.
  • Deodorant Nivea Stress protect-  nu imi place mirosul lui asa ca nu voi cumpara varianta full-size.
  • Crema Nivea Soft- am folosit-o in cateva seri ca si crema de maini. Este foarte hidratanta si miroase bine, as cumpara varianta full-size.
  • Crema de noapte Nivea- am folosit deja 3-4 creme din acestea mini si imi place foarte tare acest produs. Am de gand sa cumpar varianta full-size. 
Pe langa produsele terminate, prezentate mai sus, am si 4 produse pe care nu le-am terminat insa am decis sa ma despart de ele:

  •  Setul Beauty-on-the-go de la Elf- o uriasa prostie- abia sunt 5 nuante pigmentate in tot setul, blush-urile nici nu se iau pe pensula.  A fost o pierdere de bani si nu planuiesc sa mai cumpar alte palete din acestea de la Elf.
  • Perlele bronzante Avon-sunt foarte vechi si putin portocalii pentru mine insa per total mi-au placut. Nu cred ca le voi recumpara.
  • Pudra Very me de la Oriflame- nu a fost o pudra rea insa a imbatrinit si  nu mai vreau sa o folosesc.
  • Parfumul roll-on Love Potion de la Oriflame- este parfumul meu preferat de la Oriflame. Din pacate acesta a dezvoltat ceva floricele dubioase in interior si nu il mai folosesc.
Asta e tot pentru azi! Va doresc o saptamana frumoasa si mult mult soare...
Sunt curioasa,  voi ce produse ati terminat in ultima perioada???


7 comentarii:

  1. Si mie imi place gelul de dus de la YR <3 Dizolvantul de la Blanchette B niciodata nu l-am vazut in Kaufland :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place si tie gelul de dus, miroase delicios! Eu gasesc mereu diyolvantul, daca o sa-l gasesti eu zic ca merita incercat! :*

      Ștergere
  2. Gelul de dus cu nuca de macadamia ma tenteaza,de la YR imi place mult cel cu cafea dar numai iarna,cand e cald afara nu-i suport mirosul.:D
    Am terminat si eu cateva produse in ultima perioada,in curand o sa fac o postare sa ma laud putin.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place gelul de dus cu cafea insa acesta cu nuca de macadamia imi place si mai tare...
      Pai ai cu ce sa te lauzi; cata munca presupune terminarea unui produs?!
      Abia astept sa iti citesc postarea! :*

      Ștergere
  3. Trebuie sa incerc si eu balsamul de par Elseve! Am tot citit pareri pozitive la adresa lui si am devenit curioasa. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca merita sa-i dai o sansa, este foarte gros si cremos si descurca foarte bine parul.Daca te hotarasti sa-l incerci,sper sa iti placa si tie la fel de mult cum imi place mie! :*

      Ștergere
  4. stiletto titanium hammer - Etienne - Titanium Art - TITanium Arts
    Stiletto titanium wire steel razor for fine titanium knife settings and for more flexibility. does titanium set off metal detectors Use this titanium alloy nier replicant iron to fallout 76 black titanium adjust settings of the blade. Stiletto Steel Double Edge

    RăspundețiȘtergere