marți, 19 februarie 2013

Haul: Avon 3/2013

Am primat azi, dupa lungi asteptari, comanda Avon. Mi-am cumparat cateva lucruri insa nu sunt 100 % multumita de ce am primit.
Poza de grup:


Si acum pe rand:
  • balsam cu ulei de argan pentru toate tipurile de par- miroase placut si am auzit multe lucruri bune despre el asa ca a trebuit sa fie al meu.

  • lotiune tonica revitalizanta Solutions-se presupune ca trebuie sa catifeleze, improspateza si energizeze pielea indepartand chiar si ultimele urme de impuritati sau machiaj. Sa vedem cate face din aceasta lista lunga de promisiuni.

  • mi-am cumparat si o oja portocalie( pentru ca nu am avut oja portocalie pana acum) din gama ColorTrend in nuanta Tropical. Imi place cum arata in sticluta.

  • din oferta demo pentru reprezentanti mi-am cumparat apa de toaleta Pretty Fabulous care miroase fabulos. Are un miros dulce dulce dulce. Pana acum tare imi place.

  • tot din oferta demo mi-am cumparat si acest set de bijuterii Colette- de aici incepe dezamagirea mea. Colierul e dragut si finut insa cerceii i-am primit gata rupti. Urat!

  • si ultimul produs dezamagire partiala este colierul Arezzo.Eu mi l-am imagint o idee mai discret dar nu...este BUUUM!  chiar in ochii tai  si nu neaparat in sensul bun. Nu-i oribil, o sa il port cu siguranta insa nu imi place asa tare cum m-am asteptat.

Asta e tot, o sa revin cu pareri bine conturate dupa ce o sa folosesc produsele o perioada mai indelungata.
Pe voi ce v-a tentat din C3?












Have fun!

2 comentarii:

  1. Am si eu pretty fabulous , pacat ca persista asa putin , dar mirosul e superb .Nici n-ai zice ca-i de la avon :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,asa e, persista putin insa imi place mirosul foarte foarte tare. :*

      Ștergere