vineri, 22 februarie 2013

Review: Crema de corp Planet Spa Indulgence

 Azi m-am gandit sa va spun cateva cuvinte despre crema de corp din gama Planet Spa Indulgence cu unt de shea si trufe de ciocolata.
Am cumparat aceasta crema de corp atunci cand a aparut; m-a atras atat mirosul paginii parfumate cat si descrierea pe care aceasta crema o avea.


Imi place ambalajul cremei, arata elegant, insa adevatul miracol s-a produs atunci cand am deschis capacul cremei si "m-a lovit in nas" un miros divin de ciocolata. Pot sa spun ca intre noi a fost dragoste la prima mirosire. Partea si mai buna este ca mirosul persista destul de mult timp dupa aplicarea cremei.



Are textura unui souffle de corp, hidrateaza foarte bine si intra  repede in piele. Totusi, mi s-a intamplat de cateva ori sa ma grabesc tare si crema nu  a apucat sa intre de tot in piele asa ca atunci cand m-am imbracat am ramas cu niste dungi albe pe haine (negre).
Culoarea cremei este una maro-aurie si nu contine particule de sclipici insa da pielii o sclipire aurie care mie imi place foarte tare. Acum o folosesc doar la "ocazii speciale" deoarece am alte creme pe care vreau sa le consum.
Pot sa spun tare si raspicat ca este crema mea de corp preferata si atata timp cat o sa o gasesc, o sa o cumpar. 






Have fun!

2 comentarii:

  1. sunt totalmete deacord . e crema mea de corp preferata , nu am vazut nici un blogger sau om caruia sa nu-i placa ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vazut pe un blog un review negativ la aceasta crema...zicea cineva ca are miros de paine mucegaita :)Iti place mai mult designul blogului? te pup

      Ștergere