sâmbătă, 2 februarie 2013

Review: Ojele Avon

De-a lungul timpului am reusit sa strang 15 oje Avon. Le aleg de cele mai multe ori datorita nuantelor frumoase si multe care imi fac cu ochiul de cate ori rasfoiesc o brosura.
Culorile ojelor corespund celor din catalog, sticlutele  au 12 ml si sunt necesare 2 straturi pentru a obtine o culoare frumoasa,opaca.
Pensula este chiar buna, nici prea mare, nici prea mica si acest lucru face aplicarea ojei mai usoara.
Minusul cel mai mare pe care l-am gasit este acela ca nu rezista tare mult pe unghii; in cazul meu  rezista cam 2 zile si sincer nu prea am rabdare sa-mi fac asa des manichiura.
Cu tot cu plusuri si munusuri, sunt sigura ca o sa ma las convinsa si pe viitor de sticlutele frumos colorate.
Si acum sa va arat ojele pe care le am eu:

Culori: Classic fit ,Night violet, Golden wine, Coral reef, Rose gold, Vintage blue, Pastel pink
Acestea fac parte din colectia simpla, Nailwear pro si au o rezistenta un pic mai buna decat cele Speed Dry +.
Culori: Modern mauve, Red wine, Mambo melon, Sateen
Acestea sunt din gama Speed Dry+ care se presupune ca se usuca in 30 de secunde. Nu este chiar asa, le trebuie mai mult decat atat dar oricum, se usca mai repede decat cele de mai sus dar rezista mai putin pe unghii decat ele.

Culori: Grey cement si Black
Primul face parte din colectia Matte si intr-adevar este un lac gri mat. Se usuca imediat ce l-ai aplicat si rezista cel mai putin dintre toate. 
Al doilea este lacul crapacios Mosaic effects si imi place foate tare. Despre el vorbeam in postarea asta.

Primul este lacul de unghii despre care am vorbit in repetate randuri ColorTrend in nuanta "Gold flecked " si cred ca este oja mea favorita.
Si ultimul lac Avon pe care il detin este acesta si nu stiu nici colectia si nici culoarea insa imi place tare mult si il port destul de des. Este lacul pe care l-am folosit si aici.


Voi ce parere aveti despre ojele Avon? Va plac, nu va plac?






Have fun!

2 comentarii:

  1. daca le vedeam pe unghiile tale era mai fain

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da era, insa aparatul meu foto nu face poze prea reusite unghiilor...sau nu stiu eu cum sa-l setez...voi mai incerca, promit...si daca-mi iese, revin cu o postare despre colectia mea de oje. te pup!

      Ștergere