vineri, 11 ianuarie 2013

Haul: Avon 1/2013

Daca de la Oriflame mi-am luat mai multe lucruri decat aveam nevoie, am zis ca macar la Avon sa ma limitez la "strictul necesar" .
Primul si cel mai asteptat produs a fost rujul Luxe-Nude Slip. Depa ce am citit mai multe pareri bune despre el, mi-am dorit foarte tare sa fie al meu . Este foarte frumos atat ambalajul cat si produsul si abia astept sa-l port. A fost la reducere luna aceasta si a costat doar 19 lei.
Apoi "aveam nevoie" de aceasta masca pentru ochi Oriental Bloom. Este foarte draguta si am purtat-o in noaptea ce a trecut. Presimt ca o sa fim foarte bune prietene.A costat doar 9 lei.
Apoi mi-am luat deodorantul "Slip into..." pe care inca nu l-am incercat dar imi place cum miroase.L-am cumparat din acelasi motiv ca si pe cel de la Oriflame. Are 75 ml si a costat 10 lei.


Ultimul produs cumparat este un mini fond de ten 24k  Gold in nuanta "Nude" si l-am luat pentru a testa fondul de ten. Am ramas fara fond de ten si m-am gandit ca poate acesta ar putea sa inlocuiasca vechiul meu fond de ten. Are 4 ml si a costat 6 lei.

Nu a vrut nicicum sa stea frumos la poza...
Pe voi ce v-a tentat din brosura 1 ?



Have fun!

2 comentarii:

  1. buna,cum ti s-a parut fdt 24 gold. e bun de ceva?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! L-am purtat doar de 2 ori insa a fost suficient cat sa-mi formez o parere. Sincer mie mi se pare bunicel si ma gandesc sa mi-l cumpar in campania urmatoare. Are acoperire mica/medie,arata natural pe ten si nuanta pe care am ales-o mi se potriveste.
      Sper ca am fost de ajutor!te pup!

      Ștergere