miercuri, 9 ianuarie 2013

Top 12 produse care nu mi-au placut in 2012

Daca tot am scris despre produsele care mi-au placut in anul ce a trecut mi s-a parut corect sa va arat si topul celor care nu m-au impresionat in 2012.

Locul 12: Gel pentru conturul ochilor Essentials-Oriflame
Pentru mine acest produs e  apa de ploaie.Nu aveam mari asteptari de la el dar totusi...asteptam ceva...si nu a facut nimic.

Locul 11: Anticearcan Impala-Lady's
Despre acest produs am o postare intreaga in care explic ce mult nu imi place.Nu se intinde bine,nu arata bine,nu acopera bine.


Locul 10:Luciu de buze VeryMe Sweetie si Hottie-Oriflame

                               
Cel din poza e nuanta Hottie.Mi-a placut ambalajul asa ca mi-am luat 2 nuante. Rau am facut.
E atat de lipicios acest luciu incat imi este scarba sa il pun pe buze.Stiu ca unora asa le place insa eu nu suport  ceva atat de lipicios pe buze.

Locul 9:Luciu de buze Gloss Booster-Oriflame
Aceeasi problema ca si cu precedentul: scarbos de lipicios.

Locul 8: Ruj Rimmel Moisture Renew-Diva Red

Am fost atat de fericita cand am gasit aceasta nuanta clasica de rosu!Ambalajul e frumos,culoarea e frumoasa,singura problema e ca rujul nu sta la locul lui!Dupa cateva minute se strecoara si putin peste conturul buzelor.Nu inteleg de ce..folosesc si creion contur si tot nu sta cum trebuie.

Locul 7:Paleta Beauty-on-the-go de la ELF


Am cumparat un set de 2 paletute insa doar pe aceasta cu culori naturale mi-o doream cu adevarat.M-am enervat foarte tare cand am vazut ca din 10 farduri,4 sunt imposibil de luat pe pensula si la fel e si blushul.Pot sa incerc sa le folosesc umede sau uscate,chiar nu conteaza,tot nu functioneaza.

Locul 6: Lac de unghii Avon nailwear pro
Nu ma inteleg prea bine cu aceste lacuri de unghii cu toate ca am o gramada.Sunt culori frumoase insa nu rezista nici 2 zile pe unghiile mele...ba mai mult acelea care sunt mai sidefate vin jos de pe unghie cu totul...adica poti sa-ti dai tot lacul jos fara pic de acetona :))

Locul 5:Rimel rezistent la apa Oriflame Beauty Wonder Lash
E atat de lichid...daca il aplici si nu esti atenta sa nu clipesti cateva minute te alegi cu rimel peste tot in jurul ochilor.Mie nu imi place!


 Locul 4:Tus Avon SuperShock



Eu am ales nuanta "blackened metal" care in catalog parea negru.Mare mi-a fost dezamagirea cand am vazut ca e un negru cu sclipici argintiu...Pare mai degraba gri decat negru si nici nu e o culoare opaca.Trebuie sa tot insist pana iese o culoare asa cum imi doresc.

Locul 3:Gama Avon Naturals Cherry Blossom

Am un intreg set:gel de dus,crema de corp si spray de corp.In catalog aveau pagina parfumata si mi-a placut atat de mult mirosul lor incat nu mai aveam rabdare sa ajunga comanda.Din pacate,atunci cand le-am mirosit in realitate mi-a disparut tot entuziasmul.Nu put dar nici mirosul din catalog nu il au.Ba mai mult,sprayul miroase a alcool pur(nu ca stiu eu cum miroase alcoolul pur dar imi imaginez ca aproximativ asa poate mirosi).

Locul 2: Gel de dus Cocktails and the city-Flirty Bella Oriflame
Acest gel de dus miroase a detergent de vase ieftin.L-am folosit o singura data si acum sta cuminte in dulapior.M-am gandit ca daca nu o sa mai existe nici un gel de dus si nici Pur sau Fairy in lumea asta poate o sa-l folosesc pe acesta.

Locul 1 : Avon Care Firming Body Lotion



Nu imi place sa cumpar ceva si apoi sa arunc asa ca de cateva luni ma chinui sa termin aceasta crema de corp.E uriasa...are 400 ml si putin produs ajunge pe tot corpul.Sincer eu cred ca e malefica: de cate ori am impresia ca e goala parca se reumple si iarasi 2-3 zile trebuie sa ma dau cu ea... si tot asa.La inceput era ok,nu ma deranja sa o folosesc desi nu are miros delicios sau ambalaj atragator dar acum am ajuns sa o urasc din tot sufletul.Nu o sa o recumpar niciodata,promit!


Acesta a fost topul meu,sper ca v-a placut! Voua ce produse v-au displacut in 2012?






Have fun!

2 comentarii:

  1. Malefica :))) M-ai facut sa rad :) Nu am cumparat niciodata crema aceea de la Avon , nu suport cantitatile industriale , pentru ca ma plictisesc repede :) Nu ai GFC ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu le mai suport...atunci cand am cumparat-o era ceva oferta 2 creme de 400 ml la 20 lei..noroc ca cealalta am reusit sa o dau ca altfel muream aici langa ea... Nu aveam dar acum am :*

      Ștergere